Головна » 2015 » Липень » 16 » На вербі грушки або чи не маніпулюють учасниками АТО?
22:52
На вербі грушки або чи не маніпулюють учасниками АТО?
123456


Результат пошуку зображень за запитом "Земельні маніпуляції" Відомо, що ті, хто у складний і тривожний час захищав і захищає нашу державу на її східних теренах ,цілком заслужено, як  самі, так і їхні сім”ї  наділені  певними пільгами. Це  передбачено у відповідних правових актах, зокрема законах. Йдеться про першочергове надання земельних ділянок під індивідуальне будівництво.

З цих підстав до самбірської міської ради поступили заяви з проханням їх задовільнити.  Такий масив виділено в районі колишнього цукрового заводу. Архітектурою розроблено квартали забудови.

На папері ніби то все виходить гладко, де передбачено біля 250 пляців. Не виключено, що місцеві можновладці знайдуть привід, аби під шумок надати право на забудову і своїм «пільговикам» за принципом: кум, сват, брат, як вже не раз було.

Тим часом,  земельні ділянки для окремих  вояків , які ризикували своїм життям, які стали інвалідами, сім”ї, що втратили годувальника в результаті бойових дій можуть потрапити в зону , де є реальний власний, який на законних підставах володіє і користується землею, сплачує відповідний податок. 

Зрозуміло, що в такому випадку судової тяжби не уникнути,прикриваючись благими намірами.

Застерегти чиновників від  маніпуляції обіцянками на вербі грушки покликані  депутати самбірської міської ради.Чи вистачить у них принциповості покаже час? Сподіваємось почути позицію з цього приводу  також і громадських активістів, керівників політичних партій, адже йдеться про забезпечення  соціальних гарантій  патріотам  України.

 

 

Переглядів: 730 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Фудьо   (21.07.2015 11:51) [Материал]
Уже посіяна смута. Пляци ділять у кабінетах. Що робиться на місці нікому не розкривають. Як у мішку. на папері є, а внатурі ху..ма. Квавтують людепй. Героямми прикриваються.Вибори починаються.

Ім`я *:
Email *:
Код *: