Головна » 2016 » Травень » 8 » Результативна перемога: "Мостиськ"-ФК "Самбір"-1:3
19:01
Результативна перемога: "Мостиськ"-ФК "Самбір"-1:3
123456
 
Як повідомив  Президент ФК "Самбір" Ярослав Кузьмяк з технічних причин довелось звільнити тренера команди. Деталі не розголошував. Новим наставником клубу став самбірський родак, відомий у спортивних колах фахівець, що багато років вдало виступав на зеленому полі за честь рідного міста Юрій Мінько. Під його керівництвом проведено кілька тренувань.Основна увага звернута на фізичній підготовці спорстменів, комбінаційній грі,  підпорядкування її кінцевому колективному результату. 

 8 травня наші футболісти ,у черговому матчі Прем"єр-Ліги Львівщини ,зустрічались із любителями шкіряного м"яча Мостиська на полі суперників. Не дивлячись на шалену підтримку  уболівальників господарів майданчика, земляки  гідно витримали пресінг. Згодом показали злагоджену колективну гру не тільки в захисті, а і в нападі.
 З мінімальною перевагою 0:1 спортсмени пішли на перерву. В другому таймі самбірчани  продемонстрували кращу  фізичну і тактичну підготовку, злагодженість дій ланок  всієї команди, чого бракувало під час попередніх ігор. Особливо відзначився Андрій  Габ"ян, який забив три голи.  

Мостичани спромоглись провести один м"яч престижу. Зараз у ФК"Самбір" 5 очок. Попереду зустріч у рідних стінах.

Прикро, що чергової невдачі зазнали юнаки-4:0., що засвідчує, яку "спадщину" залишили по собі попередні керівники як міста, так і фізкультурні фахівці.  Тим часом меценати Ярослав Кузьмяк і Степан Мандюк докладають не мало зусиль у забезпеченні хлопців спортінвентарем, матеріальним стимулюванням, підтримування тренувального процесу, дотримання режиму  тощо. Особлива увага буде звернута на добір і підготовку резервного складу команди.

"Кар"єр"(Торчиновичі) розійшовся мирно- 0:0 з лідером ліги , командою "Рух" з Винників на своєму полі.

Переглядів: 734 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Rj,hby   (10.05.2016 17:35) [Материал]
В команді ФК "Самбір" сталося ЧП. Сьогодні тренування проводив інший наставник. Дивно, що попередник приніс переконливу перемогу у Мостиськах і його попхали. Кажуть, любив шахер-махер. Туди йому дорога.

1 Коля   (10.05.2016 14:06) [Материал]
Чутки ходять що поміняли тренера. Знову зайда прийде і скандал до хати принесе. Чому про то не розказєте

Ім`я *:
Email *:
Код *: