Головна » 2016 » Травень » 15 » Перемога над лідером
18:24
Перемога над лідером
123456


Недивлячись на прохолодну погоду багато самбірчан, гостей  цієї неділі  прийшли, щоб переглянути матч земляків із одним з лідером змагань СКК «Демня»», що  до звітного поєдинку з 12 очками ділив   першу сходинку з  ФК «Бори»(Бориничі). Це підкреслюємо тому, що  окремі «доброзичливці» після   перемоги  на виїзді у Мостиськах з рахунком 1:3, кепкували, мовляв, чим хвалитись, адже подолали аутсайдера ліги.

 

Поєдинок розпочався без розвідки. Спортсмени обидвох команд були настроєні на результативну гру. Першими успіху домоглись господарі, завдяки влучному удару Ярослава Кінаша. За 10 хвилин до завершення тайму гості здобули право на одинадцятиметровий штрафний, який реалізували. З рахунком 1:1 хлопці пішли на перерву.

 

Зрозуміло, що у наступних 45 хвилинах було  бажання  до  перемоги в обидвох колективах. Цю нагоду вдало використав  Роман Кухарський . Потім самбірчани мобілізувались ще дужче, але матеріалузувати наміри , хоч переважали гостей у техніці володіння м”ячем, злагодженістю  дій всіх ланок , не вдалось. Отже, перемога над лідером  з рахунком 2:1 додає впевненості.

 

Поволі, крок за кроком  ФК "Самбір" дає про себе знати, як потенційний претендент на лідируючі позиції серед  найсильніших команд Львівщини, відвойовуючи колишню славу.

 

Тренер команди Юрій Мінько залишився задоволений діями на зеленому полі  своїх підопічних, особливо підтримкою з боку Президента клубу Ярослава Кузьмяка та його правої руки  Степана Мандюка, які дбають про матеріальне стимулювання гравців, звертають увагу на дотримання спортивного режиму тощо.

 

Вкотре кінцевим результатом розчарували юнаки, які поступились своїм ровесникам з рахунком 0:2. Тут є над чим порозміркувати фізкультурній  громадськості міста, як і кожному фахівцю, що покликані дбати про виховання юної спортивної зміни.

Переглядів: 597 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Мамай   (16.05.2016 21:59) [Материал]
Де мити ноги? Лазня міська не працює. Вода у Дністрі ще холодна. Газ дорогий, вода дорога. Тому ноги смердять.Ходіть на футбол. Все буде на хе...хорошо.

2 Антін   (16.05.2016 15:33) [Материал]
п.Охрім! Ви так пишете , як у тому старому анекдоті. Вчителька робить зауваження Івасику, а він її послав на три букви. Поскаржилась вона директору. Той викликав хулігана до себе в кабінет. Почав читати мораль, погрожувати, що виключать зі школи. Бешкетник у відповідь присоромив директора: у вас ноги смердять.Тоді керівник закладу взяв особову справу учня і детально знайомився.Чому він так зухвало себе веде?Ненароком вичитав,що батько семикласника перший секретар. Почухав потилицю,замислився , як вдіяти? Акурат на цю хвилю ввійшла класна керівничка почала розповідати, що збирається провести збори, аби обговорити поступок нерадиваого школяра. Той з пересердя : ти пішла йух-на, а я йду ноги мити...тикаючи їй під ніс автобіографічним папірцем... До кого апелюєте, що спорт-буду треба зносити негайно?

1 Охрім   (16.05.2016 08:49) [Материал]
Йдемо до повторення попереднього рекорду- кубок області, а потім Україна? Зелене поле доглянуте, а спортивна буда не до лиця самбірчанам. Куйте желізо поки гаряче. Від туалету смердить вся вулиця Коперніка. Дитячий шпиталь під боком. Де синьо-жовті, зелені, чорно-червоні патрійоти? Про руханку забули. На ліжко кобіту кличуть, а самі ноги не миють.

Ім`я *:
Email *:
Код *: