Головна » 2016 » Травень » 08
.

Як повідомив  Президент ФК "Самбір" Ярослав Кузьмяк з технічних причин довелось звільнити тренера команди. Деталі не розголошував. Новим наставником клубу став самбірський родак, відомий у спортивних колах фахівець, що багато років вдало виступав на зеленому полі за честь рідного міста Юрій Мінько. Під його керівництвом проведено кілька тренувань.Основна увага звернута на фізичній підготовці спорстменів, комбінаційній грі,  підпорядкування її кінцевому колективному результату. 

8 травня наші футболісти ,у черговому матчі Прем"єр-Ліги Львівщини ,зустрічались із любителями шкіряного м"яча Мостиська на полі суперників. Не дивлячись на шалену підтримку  уболівальників господарів майданчика, земляки  гідно витримали пресінг. Згодом показали злагоджену колективну гру не тільки в захисті, а і в нападі.
 З мінімальною перевагою 0:1 спортсмени пішли на перерву. В другому таймі самбірчани  продемонстрували кращу  фізичну і тактичну підготовку, злагодженість дій ланок  всієї команди, чого бракувало під час попередніх ігор. Особливо відзначився Андрій  Габ"ян, який забив три голи.  
Переглядів: 732 | Додав: Oksana | Дата: 08.05.2016 | Коментарі (2)