Головна » 2022 » Січень » 25 » Епізоди з життя за "бугром" і у нас
13:09
Епізоди з життя за "бугром" і у нас
123456
Приїхала ціла челядь до нашого знайомого з Чікаго. Відразу випурхнули на вулиці рідного міста, де росли, де ходили до школи. Гуртом вирішили завітати до  харчового закладу. Сіли за столик і чекають обслуги. Молода офіціантка відразу ошарашила їх ,як обухом по голові:
-Ви що не бачите, що столик зайнятий, - підвищеним тоном дорікнула.
Прийшлось пересісти на інший, що поруч, хоч за  правилами етикету в більшості  таких закладів прийнято частково їх сервірувати.

Невдовзі клієнти підмітили ще одну образу. Із бар-стійки на них почали показувати пальцем ,як на диваків.

Довелось покинути цю, з дозволу сказати не шановану установу.

-Та в нас( мається на увазі за "бугром") з бомжами так не поводяться, -бідкалась колишня самбірчанка, що через десять років вирішила ступити на землю босоногого дитинства.-
- В будь-якому  випадку його чемно візьмуть попід руку і виведуть, ще й вибачаться за незручність

Добре, що в таких закладах харчування вже помітна конкуренція. До вподоби гостям було обслуговування в кафе "Каіzеr". Сама атмосфера там затишна і привітна. Особливо вражає виняткова чистота,  посмішка дівчат з обслуги. Легенька не нав"язлива музика з телеприймача створює дамашню ауру, в якій однаково комфортно, не вимушено почувають себе, як і  ділові клієнти,що вирішили смачно пообідати  та й охочі посидіти за горнятком кави, чи запашного чаю, настояного на карпатському різнотрав"ї. 

Підмітили гості і акуратно доглянуті зелені газони біля цього кафе,автосервісу, який поруч. Є де припаркувати автомобіль. По цих епізодах можна судити і  про господарську руку керівника установи.




Переглядів: 909 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0