Головна » 2021 » Березень » 18 » AGencij по- польськи, Бордель по- українськи і Рандеву- по- самбірськи
16:59
AGencij по- польськи, Бордель по- українськи і Рандеву- по- самбірськи
123456
 Результат пошуку зображень за запитом "Борделі" 
Ми вирішили повернутись до цього матеріалу,опублікованого кількома роками раніше, виходячи з того, що кількість відвідувачів наближується до рекорду. Значить тема актуальна. Можливо в цьому  криється польське економічне чудо, до якого сусідня держава йшла і йде різними шляхами.

Ще близько 30 років тому, а точніше в 1992році, займаючись дрібним гендлем в містечку Костшин РП, що у 70-ти кілометрах від Берліна ,на очах спостерігав бум польсько-німецьких  торгово-економічних і побутових контактів . Обидві сторони використали вигідне комунікаційне середовище:залізнична колія з"єднувала дві країни, судноплавна  р.Одра цьому сприяла. В додаток відкриття в цьому ж році  міждержавного пункту пропуску для легкового транспорту  з габаритами до 3 тонн та пішохідного переходу.

Поки на верхах двох країн узгоджували процедурні  моменти бурмістр  Марян Фіршт   взяв на себе ініціативу  , аби в прикордонній  зоні, впритул до міжнародного пункту пропуску, зявилось шансове містечко на більш як дві тисячі  робочих місць,з усім необхідним побутовим сервісом для обслуговування сусідів: автозаправки, автосервісом, заклади харчування тощо...


Серед цього комерційного розмаїття  зявився  заклад із загадковою назвою- Agencij, розрахований на більш платоспроможних німців. Година перебування в полоні жриць обходилась сусідам у  1оо марок, для поляків- у два рази дешевше. (збільшення терміну , автоматично збільшувалась такса).

Через рік таких "установ" уже зявилось 5, а ще через рік- більше десяти...Зрозуміло користувались підвищеним податком.

Треба сказати, що умови для блаженства відповідали цивілізаційному рівні :забезпечувався  відповідний медичний контроль,  дотримання особистої гігієни. Як правило "червоні ліхтарі" вивішувались на акуратних двоповерхових особнячках. Доступ до них могли мати також  любителі пива , вина та інших більш "високовольтних" напоїв.

Нормою вважалось, коли за стіл до потенційного клієнта підсідали , за його  ввічливою згодою, дами. На таких вечірках, безперечно, провідними були і амурні теми. Все залежало від гаманця.

Агенції не могли бути збитковими. Влада ретельно контролювала  чистий дохід таких установ.  На відміну  від ідентичних установ з німецького боку р.Одри таке задоволення  у поляків  обходилось у кілька  разів дешевше. Тому ціна породила у гостей  шалений  попит.

Це лишень один з мініатюрних штрихів  розвитку сусідньої держави , економіку якої нині називаємо чудом.

Мій партнер- лемко по  бізнесу  вирішив скористатись такою послугою. Розщедрився, як сам зізнався , тільки на півгодини сексуального кайфу.

- З 15-ти ,-  як він висловився лосів, - 14 були наші- українки.-

Прикро про це згадувати, але така правда, на жаль, була і є.І доклались до неї ми всі разом.

-Того вечора зупинив свій сексуальний смак на полячці Павліні. Такса  була, як для іноземця -50 марок.Витратити таку суму для заробітчан   вважалось розкішним задоволенням.

-Хоч перед тим побував на базарних торгах у Чехії, Словаччині, однак не зустрічався з такою  спокусою ,тому не міг , щоб не розслабитись,- продовжував коментувати свої емоції напарник.

Як і всі українці, що полонили польські тогочасні базари, клієнт хотів спростити "процедуру" і відразу перейти до "професійної" роботи, ще не розстібнувши останній гудзик . Але правила передбачали:спочатку прийняти душ,- розповідав далі він.

- Лічильник  почав крутитись відразу ,як тільки переступив покій ,- бідкався потім.  Більше того зізнався , що з порогу  не втримався і потягнувся до  звабливої бузі...

На відміну від сусідньої країни таких закладів офіційно у нас немає. Все зашифровано готельними вивісками чи приміром рекламною вітриною типу "Рандуву- мотель"", родинними готелями , нічними  барами-кафе , pin-stop тощо...

Майже в кожному місті є неофіційні  борделі, хоч владні мужі це заперечують. Мовляв, не та мораль.

Не відкрию великого секрету, коли скажу ,що і самбірські скоробагатьки також почали користуватись "сексуальною спеціалізацією", закритого типу, куди можуть потрапити певне коло осіб. Привід-відвідування саун. Але це вже наші здогадки , хоч переглядачі  інтернет-ресурсу про це відкрито повідомляють.

Бурмістр п. Фіршт підкреслив, що такі заклади приносили в міську казну значну касу.

У нас не прийнято називати речі своїми іменами, тобто засекречуємо  "цільове" призначення мотеллів. кафе-барів, нічних клубів , рандуву

На останок . За останні роки  не був у цих польських  краях. Здогадуюсь, що агенцій і нині користуються попитом. Якщо ми вже заговорили про європейські цінності то   треба бути готовими до того, що рано чи пізно і  у нас буде легалізовано найбільш старододавне  ремесло, яке в побуті називаємо проституцією.

Поляки відвели цьому терміну більш делікатне визначення у вигляді агенцій, а ми  борделі переводимо на конспіративні установи. 

Чи правильно це , судити Вам , наші відвідувачі. Отже, чекаємо відгуків .


Антон Рогач, Костшин- Самбір, інтернет-ресурс "Самбір-майдан",rogachant@gmail.com( +38)0963563959; (236)43-132

 




Переглядів: 2248 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 8
8 Михайлович   (25.06.2017 10:45) [Материал]
Мені 80 ре. ІЗ завтрашнього дня почну займатись сексом. Оголошую конкурс на тьолок. Котра пройде -50$

0  
7 Oksana   (25.06.2017 10:34) [Материал]
Дослідники з університетів Оксфорда й Ковентрі довели, що активний і регулярний секс пов'язаний із покращенням мозкової діяльності, особливо у старших людей.Регулярний секс пов'язаний із покращенням мозкової діяльності. Фото gpointstudio/DepositphotosНауковці опитали 73 учасників (28 чоловіків та 45 жінок) віком від 50 до 83 років про їхню статеву активність, йдеться на The Independent.37 добровольців зізналися, що мають сексуальний контакт щотижня, 26 – раз на місяць, 10 розповіли, що ніколи.Тоді фахівці запропонували учасникам вербальний тест, згідно з правилами якого, потрібно було за одну хвилину назвати якнайбільше тварин на літеру "Ф".Дослідники виявили, що у тих людей, які мають більш-менш регулярний секс, в цілому на 2 пункти кращі показники мозкової діяльності, ніж у тих, хто займається ним не частіше, ніж раз на місяць.

6 Кантор   (25.06.2017 09:46) [Материал]
За секс-бардаками забудемо про львівське сміття?

5 філософ   (25.06.2017 08:41) [Материал]
В ратуші негайно треба міняти головного жеребця

4 Рогачевський Антоніо   (28.12.2015 14:53) [Материал]
Це ви проституцію пропагуєте.А давайте бордель відкриємо на першому поверсі  Повісимо  великого червоного ліхтаря,пустиму промені в небо.І раз...пішли інвестицііРозвиток міста(молоді та енергійні,отримають робоче місце.Самбір загуде,заблищить та піде в... І будемо бюджет наповнювати.Але на разі місто нагадує занедбоний"бордель",в якому змінили ліжка та персонал залишився старийДоводжу до вашого відома,якщо у міста справи йдуть не дуже,тут не ліжка пересувати треба,а "повій"змінювати.І взагалі стаття занадто радикальна,як на мій консервативний погляд.Ні про що,але весело.

3 Jzek   (28.12.2015 02:34) [Материал]
Корбана у суді мордують, а ви пшете всякі бздури. Треба їхати до Кийова євреїв і жидів ратувати а не дурницями займатись. Записуйтесь Кобиляка на чергу.

2 молька   (27.12.2015 21:11) [Материал]
ой гуцуве гуцуве ти так якбис вгадав та то е ше радловичах в селіраді таке шо навіть невилазит звітам ,незнати чи е ше якись хлопака там чи тіле  ,він си ради недаст з том бабом .шоси робит .Пане Рогач знае шо мододим підганети

1 гуцул   (27.12.2015 20:16) [Материал]
Йой,пане Рогач..А шо сі робе по самбірських кнайпах "Піт-Стоп","Соната",на фазенді у Івасика,в бурдель-готелі у Геника..Не до оповідання..Хай си ховає тен Костшин над Одром в купі з червеними ліхтариками Амстердама..Цуда..