Головна » 2019 » Грудень » 22 » По-ралівськи відзначили святого Миколая, де діловитість і щедрість переплітаються
16:39
По-ралівськи відзначили святого Миколая, де діловитість і щедрість переплітаються
123456
Ралівська громада, яка об"єднує села Ралівку, Нагірне , Задністря та хутір "Хатки" завжди відзначалась своєю самобутністю. Адже це одна з найбільших за кількістю населення, хіба що за цим показником може поступатись новим територіальним структурам . Звісно і проблем тут не мало, особливо якщо врахувати, який спадок отримали від попереднього сільського голови, що  часто-густо плутав особисту кишеню з державною. Про це можна писати багато. Як один з прикладів навів керуючий сільським жеком Василь  Паховчишин.

-Ось дивіться, де пан Володимир Бучко розпорядився дати ділянку  під забудову. Мало того, що  вона потрапляє в охоронну зону та новий власник завтра наполягатиме, аби зняти розтяжки ,які підтримують водонапірну вежу, -підкреслив Василь Остапович. І далі продовжив:
-А це ставить під загрозу постачання водою біля тисячі сімей.

Та не будемо у ці передріздвяні дні додавати негативу, адже життя і так нас всіх коробить.Щоб зняти буденну напругу до багатьох мешканців сільської ради завітав святий Миколай з своїми подарунками.

Самобутній квартет очолив сільський голова Тарас Андрейко,  роль вісника щедроти і благодаті вдало виконував Іван Стащак разом з білокурою Марією Середою та чорноокою Іриною Багрій.

Від їх благословіння тепліше стає на душі і серці . Не все так погано у нашому домі, коли є такі вісники добра і щирості. В цьому і полягає самобутність ралівчан, де нині діловитість і щедрість переплітаються.


Переглядів: 410 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Коваль   (25.12.2019 10:38) [Материал]
Напишіть за як кошти В.Бучко купив нерухомість у Ялті? Кому дав пляц біля торгового центру? і т.д. Хто судді-прокурори?

Ім`я *:
Email *:
Код *: