Головна » 2021 » Квітень » 18
Наш коментар. Треба віддати належне, що ініціатором будівництва  "Західного реабілітаційного центру" паролімпійців на Турківщині є колишній народний депутат  Валерій Сушкевич- голова Національного комітету спорту інвалідів України.

Нині успішно продовжують цей проект,таким чином сприяючи розвитку всього Бойківського регіону, масового залучення горян до фізичної культури і спорту. Для неповносправних названа база- важливий стимул удосконалення спортмайстерності і повернення їх до повноцінного життя.
Картинки по запросу База паралімпійців в Турківському районі на Львівщині

«Західний реабілітаційно-спортивний центр» Національного комітету спорту інвалідів України, що розташований в селі Яворів (Турківський район), підписав чотири договори на загальну суму 156 млн грн.

Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на сайт електронних закупівель Prozorro.

Згідно з угодами, ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» побудує тут лижеролерну асфальтовану спортивно-реабілітаційну трасу на території центру за 114 млн грн. На цій трасі паралімпійці зможуть займатися велосипедним спортом та тренуватися в теплі пори року на спеціальних ролерах. Тут також проводитимуть реабілітацію для людей на візках. Роботи завершать до кінця 2020 року. При цьому фірма отримає 861 тис. грн прибутку, а на зарплати працівникам піде 1,5 млн грн.

Фірма «Онур Конструкціон Інтернешнл» працює на ринку з 2004 року та розташована в Києві. Її власниками є жителі Туреччини Онур Четінджевіз та Ісхан Четінджевіз, а також львів’янин Олег Фаріон. Компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл» регулярно отримує підряди на ремонт та утримання доріг у Львівській області. У липні цього року фірма підписала договір на реконструкцію дороги Львів-Пустомити-Меденичі за 225 млн грн, а у жовтні – на оновлення площі Двірцевої у Львові за 165 млн грн.

Переглядів: 371 | Додав: Oksana | Дата: 18.04.2021