Головна » 2021 » Жовтень » 12 » Політична партія "Сила І Честь" високо піднімає свій прапор в регіоні.
13:14
Політична партія "Сила І Честь" високо піднімає свій прапор в регіоні.
123456

Не так давно біля сотні симпатиків та активістів зібрались у Білому домі , щоб обговорити подальші плани політичної партії «Сила і Честь» з її лідером Ігорем Смешком. В кількох словах про автобіографію  і початок його політичної кар»єри. Народився у 1955р. в місті Хрестинівка на Черкащині, батько- помічник машиніста, мати- педагог. Ігор Петрович вільно володіє п»ятьма мовами: українською, російською,англійською, німецькою та французькою;1991-1995рр. в ранзі полковника стає першим військовим аташе  при посольстві України в США; в 1995р.отримав перше генеральське звання і очолив комітет з розвідки при другому президенті; в 2002р був призначений першим заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони, а через рік стає головою  СБУ…Тривалий час очолював Всеукраїнську громадську організацію «Сила і честь», яка нині стала фундаментом однойменної політичної партії.

В цьогорічних рейтингах-опитуваннаях Ігор Петрович- є одним із лідерів з поміж претендентів при наступних президенських виборах. За прогнозами спеціалістів, які вивчають громадську думку, при виборах до Верховнох Ради партія «Сила і Честь» також має великі шанси бути поміж головних політичних сил.

Враховуючи як динамічно розвивається ситуація в державі, коли  поговорюють, що  не виключено дострокові президентські вибори, а там і  до Верховної Ради , столичні активісти,  і симпатики низових структур «СіЧі» не дрімають а ведуть широку пропагандистську роботу. В авангарді цього процесу є і Самбірська районна організація, яку Очолює Василь Кобилинський. Досить сказати. Що  в самбірській ОТГ її представляють депутати Надія Черевична,  Микола Лозинський та інші, в Ралівській ОТГ Володимир Созанський. На Самбірщині добре знають  мецената- бізнесмена Ярослава Кузьм»яка, який є спонсором «СіЧі». Набирають поітичної ваги низові осередки на Турківщині, Старосамбіршині 

Переглядів: 193 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0