Головна » 2021 » Грудень » 12

Додаток 20.07.13р. Матеріал підготовлений до друку кілька років тому, але з кожним днем стає все більш актуальним.  Охоплює, так звану совєтську еру і  сьогодення.

Здається, не має межі лицемірству і цинізму ,що "сіється" в наші мізки тепер щодня. На жаль, їх витоки починаються з "хвоста".Тому і "голова" - гниє, смердить. Так волею долі, опинились у радіоактивній зоні, де кінець відомий... Треба не давати поживу для "голови". "ПОЦи" є в цьому процесі проміжною ланкою . Відправимо їх не на летовище-стадіон, а на цвинтар. На вічний спокій. Лищень у такий спосіб вивітриться, протверезіє "голова".(Що публікація набирає широкого розголосу- значить не все так безнадійно).

Свого часу при виїзді з села Бачина в напрямку Старого Самбора Турки, впадало у вічі  панно совєтського взірця: доженемо і переженемо США по надоях молока,  виробництву мяса та виплавки сталі на душу населення. Трохи далі за маршрутом шляховики встановили вказівний знак: не впевнений -не обганяй, бо якраз дорога на цьому відтинку була крута і «коліном» припирала до залізничного полотна.

Переглядів: 5237 | Додав: Oksana | Дата: 12.12.2021