Головна » 2013 » Лютий » 28 » Влада Самбора вирішила створити власний комунальний ринок
16:14
Влада Самбора вирішила створити власний комунальний ринок
123456


Невдовзі у Самборі Львівської області розпочне свою діяльність комунальне підприємство «Самбірський ринок». Таку торгову структуру депутати створили на останній ХХІХ сесії міської ради.

Власний ринок влада створила з тією метою, щоб у Самборі упорядкувати торгівлю. Адже продукти харчування – молоко, сметану, сири, яйця та інше селяни продають на тротуарах вулиць у багатьох місцях. Із таким стихійним явищем міліція не бореться. А тому, як наголошувалося на сесії під час обговорення цього питання, людям треба створити нормальні умови для продажу власної продукції.

Депутати з’ясували, що для початку роботи «Самбірського ринку» виділено 15 тисяч гривень. Адміністрація підприємства знаходитиметься у Ратуші на площі Ринок, де розміщена міська влада. Наразі для обранців незрозумілим залишилося, де буде відведена для нього відповідна площа і як створюватиметься матеріально-технічна база нового ринку.

Частина депутатів занепокоєна тим, чи утворення власного коммунального підприємства влада не спровокує конфлікт у Самборі. Адже в місті давно чудово розбудувалося ТзОВ «Ринок-сервіс», яке за умовами, культурою торгівлі, благоустроєм мало чим поступається ринками обласних центрів.

Нагадаємо, що на сьогодні в Самборі розбудувався ще один приватний ринок – «Привокзальний».

Зік

Переглядів: 883 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 муцин   (01.03.2013 19:09) [Материал]
під новий ринок пан Копиляк- Куцилаба хочуть задіяти приміщення колишнього корпусу дрогобицького вишу( будинок саперів). Розповідають, що вже збирають кошти від майбутніх орендарів. Там згодом і буде канцелярія продовольчого ринку. Перші черговики матимуть пільги від влади

1 Комин   (28.02.2013 20:58) [Материал]
Куцелаба не годен створити конкуренцію Деньковичу. Як би того не хотів Копиляк. Ніхто нікого не повинен годувати і відкати давати.

Ім`я *:
Email *:
Код *: