Головна » 2014 » Липень » 6 » Гравійна сверблячка... В районі з "атаманами", в місті з "золотими воротами"
09:28
Гравійна сверблячка... В районі з "атаманами", в місті з "золотими воротами"
123456

  Як тільки міняються посадові крісла в районі починається гравійна сверблячка. І є від чого. В старі- добрі часи було чим "затарити зеленими" дипломат на верх. Видно за цією практикою занудьгували нові владоможці.Приводів більш ніж достатньо ,мовляв, шляхи потрібно підтримувати, впорядковувати територію соціально-культурної сфери, помогти релігійним громадам тощо.

  Поки "допомагали"- гаманці розбухали.Та часи міняються, а до старих порядків кортить повертатись. От і вирішили сконцентрувати енергію керівної і спрямовуючої сили (а вона відомо в чиїх руках в регіолні), у дністрове русло.Окремі районні депутати погодились на роль "гравійних атаманів".

  Відомо, що Самбірський район чи не на першому місці ззаду за виконанням бюджету. Промисловості як такої не має, сільське господарство кульгає, дрібний бізнес ледь-ледь зводить кінці з кіньцями.

 


.

 

  Зато в авангарді гравійні бізнесові  прожекти.Мовляв, шутер будемо продавати і горя не знати, благо ключові природоохоронні позиції в області в "наших" руках.

  Міська влада має "монопольні" позиції на шутер, користуючись "золотими воротами", що встановлені при в"їзді в санітарну зону водоканалу. Райці також вирішили легалізувати свій комерційний інтерес, шляхом паперового збору різних дозволів.

  Чи довго склянний зжбан носитеме воду покаже час.Наразі маємо те, що маємо.

  Микола Остапенчук, м. Самбір

Переглядів: 851 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Гуцул   (07.07.2014 13:29) [Материал]
А колишнього партійного опонента ковбоя Джо беруть у долю?Дійсно,багато грошей не буває,і там,де має місце брудний бізнес-революційні ідеали запихаються в одно не дуже комфортне місце.

0  
1 Oksana   (07.07.2014 10:04) [Материал]
Написано пером- не вирубаєш топором. У газеті громадська організація "Самооборона Самбірщини" (27.06 ц.р.).цитуємо: "А у самооборонівців вже є напрацьований механізм, щоб законно вибирати гравій". Декрет діє. Крапка.Докладніше читати в мат."По заячому сліду...до ведмежої барлоги..."

Ім`я *:
Email *:
Код *: