Головна » 2015 » Березень » 2 » ГОСПОДАРІ БУЛИ НЕГОСТИННИМИ
15:39
ГОСПОДАРІ БУЛИ НЕГОСТИННИМИ
123456

Міжнародні зустрічі (З редакційної пошти).Очень рад за Самборский волейбол, "жив курилка" Только такие люди как Каушанский и его великая жена знают и делают все для детей этого красивого города. самые красивые девчонки Украины и Польши могут и делают жизнь красивее и стройнее. Бог воздаст Вам мои любимые Елена и Борис. Рад за Вас пусть все невзгоды и лишения обойдут Вас и ваших друзей и близких. С приветом и огромной любовью из Уральска от всех казахстанцев.
------------------------------------

 Останнім часом у місцевих засобах масової інформації часто можна прочитати про співпрацю молодіжних спортивних організацій Сабірщини із зарубіжжям. Це особливо стосується Польщі. Проводять поєдинки гімназія і середня школа Рудок, районні ДЮСШ. А особливо давній досвід у цьому відношенні має міськрайонний спортивний клуб «Спарта». Вже майже 10 років він дружить з клубом «Мосір» з Ясла. Його юні вихованці-волейболісти постійно беруть там участь у міжнародному турнірі, завдяки чому подружилися з однолітками  зі східноєвропейських країн і приймали їх на турнірах у Самборі. Прикро лишень, що «Спарті» не надають фінансової підтримки. Отож для поїздок за кордон і організації змагань у себе доводиться шукати спонсорів.

              Завдяки спонсорам «Спарта» провела міжнародний турнір у Самборі 13 лютого. Приїхали дівчата-волейболістки з Ясла і Леска. Вигравши в обох команд з однаковим рахунком 3:0, господарі, так би мовити, виявилися негостинними. Але гості залишилися задоволені теплим прийомом, отриманими призами.

                 Задоволений був і президент «Спарти» Борис Каушанський. «Вибираючися на подібні турніри в Ясло, - розповів Борис Дмитрович, - нас завжди там радо приймають. Тож хочеться, щоб і про нас залишилися гарні враження. А тому хочу висловити щиру подяку приватним підприємцям Ярославу Кузьмяку,Володимиру Мурайко які посприяли у проведенні турніру. Ми з вдячністю прийняли запрошення побувати в черговий раз у червні, коли починаються літні канікули, на міжнародному турнірі в Ясло, куди з»їжджаються юні спортсмени з десяти-дванадцяти країн. А чи зможемо – залежатиме, знову таки, від щедрості добрих людей».

                 Прикро, звичайно, буде, якщо «Спарта» не зможе поїхати. Подружжя Борис і Олена Каушанські свій вільний час віддають прищепленню юному поколінню любові до волейболу. Поїздки за кордон розширюють кругозір наших дітей, розвивають почуття дружби між народами. Мені довелося побувати на таких турнірах, відчувати атмосферу спортивних баталій, радіти, коли далеко від нашого міста лунає такий рідний клич « Самбір! Самбір».

 На світлинах: фрагменти міжнародного волейбольного турніру в Самборі, спортивний  спонсор-меценат Ярослав Кузьм"як , якому Борис Каушанський вручає відзнаку.

Світлини і текст   Ігоря Тиличка.

Переглядів: 1518 | Додав: Oksana | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 4
4 куленке   (01.03.2015 19:00) [Материал]
Очень рад за Самборский волейбол, "жив курилка" Только такие люди как Каушанский и его великая жена знают и делают все для детей этого красивого города. самые красивые девчонки Украины и Польши могут и делают жизнь красивее и стройнее. Бог воздаст Вам мои любимые Елена и Борис. Рад за Вас пусть все невзгоды и лишения обойдут Вас и ваших друзей и близких. С приветом и огромной любовью из Уральска от всех казахстанцев.

3 fil   (16.02.2015 12:28) [Материал]
Хочу подякувати сім'ї Каушанських, які вже не один рік підтримують активне спортивне життя у місті Самборі. Також дякую за підтримку спонсорам яким не байдужий розвиток молоді і спорту, і які завжди фінансово допомагають. І закликаю усіх бізнесменів допомагати у подальшому розвитку спорту у нашому містечку

2 Борис   (15.02.2015 21:22) [Материал]
Велика подяка і повага, тренеру і постійним спонсорам клубу!(Ярославу Кузьмяку,Володимиру Мурайко,Наталі Буряк,Степану Мироновичу Мандюку). "СПОРТ ЄДНАЄ НАРОДИ!!!

1 Dmytro   (15.02.2015 20:39) [Материал]
Велика повага керівництву клубу, тренеру і спонсорам(спонсори-одні і ті ж люди постійно),які намагаються щось зробити для дітей,тим більше за свій рахунок і за свій вільний час, в той час коли є люди в нашому місті в яких головна проблема який автомобіль придбати кожного року, але коли до них приходять люди просити кошти на щось благодійне, то вони більше 20 грн не можуть дати.

Ім`я *:
Email *:
Код *: