Головна » 2015 » Березень » 23 » Шустер Live за 13 лютого, в тенденційно змонтованому матеріалі, показав Самбір майже суцільним негативом
19:20
Шустер Live за 13 лютого, в тенденційно змонтованому матеріалі, показав Самбір майже суцільним негативом
123456
  Погляд з периферії
Про те, як тенденційно-негативно показали наш Самбір в Шустера, вже декілька днів не перестають гудіти міщани : то фіра біля п'ятиповерхівки, ніби в Самборі це основний вид транспорту; то страшні, пошарпані під'їзди, як в Росії; то всі до кого приходили "косили" від армії.

Наче на фронті не воюють сьогодні сотні самбірчан і добровольцями, і призваними цим самим самбірським військкоматом. Наче в Самборі не існує площа Пам'яті, на якій ми відпровадили в кращий світ більше десятка наших Героїв.

Хлопчина в якого взяли інтерв'ю насправді доброволець, але це вирізали , а дали фрагмент, де видається, що він між словами вживає постійно блять, хоча насправді  вставляє  "бляха", щось на зразок "допоміжного"- блін.
 І взагалі питання призову це дуже інтимне і делікатне, так як ні одна мама не хоче відпускати сина на війну . Чи варто цим "смакувати", виносити на широкий загал?

Ми вже ситі філософськими зіковськими передачами телевізійних інтелектуалів  на зразок дроздових і коцаб, які в мобілізаційній полеміці схильні до негативу.

Тепер по суті. Чому сеньйор Шустер  не акцентує , як в Росії заставляють їхати воювати в Україну нібито за рахунок відпусток. Хоч би раз задалися ціллю висвітлити захоронення російських найманців. Цю советську "процедуру" ми  вже проходили, коли під великим секретом загрібали на вічний спокій  воїнів-інтернаціоналістів. 

Самбірські призовні    епізоди вже показало російське телебачення. То на чий млин ллємо воду  сеньйори- господа-товарищи.

Дізнались, що на Яворівському навчальному полігоні більше 5 тисяч осіб четвертої хвилі мобілізації проходять вишкіл. Так поміж рядками  зливають  інформацію ворогові.Хіба ні?Якого цензора треба, аби самому збагнути ці речі?

Чого вартує запрошення на прямий ефір цієї ж передачі ,так званого члена громадської Палати Росії,учасника двох чеченських воєн, журналіста Максима Шевченка,якому "опонувати" міг би хіба Жириновський. Олега Ляшка назвав донецьким палачом.Про Путіна чи Януковича ні пари з вуст, адже візаві сеньйора "пропутінський". Ляшко дав відкоша  замовному дзвонарю-шарлатану.

До речі,чи хоч раз шустери за свою журналістьку кар"єру спромоглись виступити в російському прямому телеефірі? Тоді з якою метою запрошуємо політичних провокаторів? Виходить видимими і невидимими шляхами промиваємо мізки телеглядачам.

На відміну від росіян ми живемо у вільному демократичному інформаційному просторі, хоч поправку на війну потрібно робити. Водночас хотілось би, щоб перевагу в подачі  телепродукту  надавалась національним ведучим. Доречно нагадати про це  пану Садовому, який  ідентифікує себе, як виразник української ідеї в ЗМІ.

Відхиляючись від теми розмови задаємось виясненням , чому з телеефіру витіснили популярну телеведучу Анну Безулик? Роздуми напрошуються...

Самбірчани не в захоплені, а точніше обурені від минулого телеефіру.

Антон Рогач, м. Самбір



Переглядів: 3146 | Додав: Oksana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
2 Кит   (18.02.2015 16:38) [Материал]
Є інформація нібито сеньйора вже погнали з 24-го

1 козак мамай   (18.02.2015 14:32) [Материал]
ДЯКУЮ АВТОРУ! шустерів ДО росії!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: