Головна » 2015 » Вересень » 10 » Міський голова Самбора, хто він???
08:15
Міський голова Самбора, хто він???
123456
Оксана.
Так виглядало соцопитування станом на 18 серпня ц.р. Нині 10 вересня. Що змінилось? Наразі, з нашого погляду, картина не зазнає істотних змін, хіба що набирає обертів керівник  міського осередку партії "Солідарність БПП-Удар" Ігор Несторак,вимальовуються і інші достойники
                    на міську булаву. Про це та інше згодом.
                   
                    Корективи можуть внести наші симпатики-переглядачі у своїх коментарях.Чекаємо.

                    Виборча компанія стартувала! Закочуємо рукава, штанці  і на маршрут.
                   
                  

                    Але все пізнається у порівнянні. Тому радимо повернутись до першоджерела-аналізу.                 
                    (http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-06-02-1470).


Соціологічна служба сотера днями провела опитування самбірчан з однієї позиції:"Мер Самбора, хто він?". До відповідей було залучено 1000 респондентів віком від 35 років і старші, що ймовірно, візьмуть участь у вибора 25 жовтня ц.р.

Умовно місто було поділено на чотири зони.

Вибірково також встановлено, що діючому міському голові Тарасу Копиляку схильні віддати свої голоси віруючі УПЦ КП, колишньому меру Михайлу Коту симпатизують вірні УГКЦ.

Що стосується інших ймовірних претендентів з цього приводу такі дослідження не брались до уваги.



Якщо припустити, що Юрій Гамар і Ярослав Кузьмяк можуть виступити, як єдиний "кулак" то кінцеві результати не складно передбачити, адже зараз їх спільний рейтинг-39%. До того ж додайте, що участь в опитуванні не брала, так би мовити, молодіжна аудиторія. А вона схильна до змін.

Діючу владу завжди критикують. І є за що. Але не кажи гоп, як не перескочив. У Тараса Копиляка також не малі шанси далі обіймати нинішню посаду, враховуючи недоторканий адміністративний ресурс.

Не думаємо, що потенціал Михайла Кота, Ігоря Яреми,що входять у п"ятірку лідерів , може бути використаний на  користь діючого мера.

На відміну від попереднього соцопитування( http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-06-02-1470), які ми проводили з власної ініціативі більше трьох місяців тому, появились нові імена. Їх називали виключно респонденти.

Загальні результати опитування подані на картинці.

Запрошуємо до неупереджених коментарів.
 
P.S. При передруку посилання на першоджерело обов"язкове.


Переглядів: 3342 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 5
5 козак мамай   (13.09.2015 16:24) [Материал]
лише не коти- копиляки-яреми-французи!UKKn

4 Остап Меч [ Меч ]   (11.09.2015 08:30) [Материал]
Остап Меч [ Меч ] [ Новини сайту | Матеріал ] [Спам-скарг 0]

Шановний редакторе сайту "Самбір-майдан" - такі замовні матеріали (з намальованими рейтингами) справляють погане враження про сам сайт.

З об'єктивної оцінки кандидатів - Ви опустилися до окозамилювання, яке виборці бачать і не "ведуться" на таку дезінформацію, що видно із коментарів до цієї замовної статті.

Реальну оцінку кандидатам можна буде давати лише після закінчення терміну реєстрації кандидатів на посаду Самбірського міського голови, а саме після 01.10.2015 року.

На мою думку "стратеги", які замовили цю статтю, сильно недооцінюють одного із реальних кандидатів, а саме Тараса Тершовчина.
Його поява на Львівському телебаченні з народним депутатом України Юрієм Шухевичем показує:
- що всі вже давно зрозуміли, що кримінальна справа виконана перевертнями в погонах, по політичному замовленню Кендзьора-спортсмена, є сфальсифікованою, так як Шухевич не сів би на телебаченні за один стіл із злодієм чи хабарником.
- що виборчу кампанію Тершовчина буде підтримано політиками найвищого ешелону !!!

Знаючи, який в Тершовчина є потужний досвід політичної боротьби, зокрема у виборчих компаніях, то прогнозую, що він ще організує ряд цікавих сюрпризів в цій виборчій компанії.

На попередніх виборах 2010 року - Михайло Кіт, знаючи, що Тершовчин буде його "мочити" - зі страху, не прийшов на зустріч з виборцями в "Народний дім" (на яку прийшли всі кандидати в мери) - і всі виборці, які були присутні в залі, сміялися з Кота.

Сподіваюся, що цього разу - на зустріч виборців з усіма кандидатами на посаду міського голови - в "Народний дім" не з'явиться Копиляк, так як в Тершовчина є серйозний компромат на цього недалекоглядного обіцяльника, який обіцяв збудувати очисні споруди за п'ять років та так і не вирішив найголовнішої для міста Самбора проблеми.

Реальні прогнози по рейтингах кандидатів на міського голову будуть після 15 жовтня, а справжні рейтинги громада покаже кандидатам 25 жовтня 2015 року.

0  
3 Oksana   (10.09.2015 20:30) [Материал]
Адмін. сайту.Коли про інтернет-ресурс "Самбір майдан" пишуть  щось погане, це все-таки краще ніж би нічого не говорили. "Остап  меч" висловив свою позицію. Це його  право. Біймось байдужості.
Байдужий завжди ходить поміж дощ. Нашкодити він може більше злочинця. Останньому рано чи пізно голову зломлять, а от  позиція "хата скраю" небезпечніша водневого запалу.

"Комплімент" "Остапа меча" приймаємо до уваги.

+1   Спам
2 Cамбірським йолопам   (17.08.2015 10:51) [Материал]
Не ведіться на таку заказну хрень. Тут не має нічого спільного зі соціологією. Результати написані на коліні. Дурман

1 Rfpsr   (17.08.2015 07:39) [Материал]
Хрін Редьки не солодший.Хрен смакота. Сплю і обома руками до пискує.В очах мерехтить: бульба варена-жарена,варена-печена.Алярм-козаки йдуть, всіх зметуть.

Ім`я *:
Email *:
Код *: