Головна » 2015 » Вересень » 14 » Судова тяжба розпочалась
19:57
Судова тяжба розпочалась
123456

Оксана.  На гальмах.
Доповнено 14.09.
Як стало відомо чергове судове засідання з приводу позиву М. Сікорської- дружини підприємця Я. Кузьмяка  не відбулось. До справи долучено ряд матеріалів, які мають "пролити" світло на обставини , що призвели до  поспішного  рішення міськради від 16.07.ц.р.

Зокрема, детальний план забудови даної території не був погоджений з його розробником і не відповідає генплану міста.Для отримання висновків управління земельних ресурсів міста і району були підроблені документи. В результаті відкликано висновки на 32 земельні ділянки і кадастрові номери на них.

При бажанні чиновників і депутатів ці 32 пляци для учасників АТО і їх родин можна і треба замінити на більш зручні і вигідні місця без шкоди для розвитку промислової зони Самбора на переспективу.

До речі,виділення решти земельних  ділянок під забудову в цьому масиві  також вчасно  не було погоджено із їх  користувачем--  ЗАТ "Укрцукор", а поставлено перед фактом.

Всі ці обставини має  зясувати і дати відповідь суд. Поки що процес з розподілом пляців загальмовано.

Оксана. Доповнено 6.09.

Призначене судове засідання на 4 вересня ц.р. не відбулось. Його перенесли на 11 вересня з невідомих для нас причин. Про подальший хід розгляду справи по суті повідомимо наших симпатиків-переглядачів.

Як ми і передбачали починаються судові процеси щодо правомірності виділення земельного масиву в промисловій зоні для учасників АТО та їх сімей, які потерпіли від російських окупантів та їх найманців.Про це ми попереджали і писали
( читати матеріали-http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-07-16-1539- "На вербі грушки або чи не маніпулюють учасниками АТО".    http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-08-08-1557- "Енергетична стратегія підприємця...з судовою тяжбою").

Днями самбірський міськрайонний суд під головуванням І.С.Казана розпочав розгляд позову підприємця Я.С. Кузьмяка по суті у зв"язку з  не врахуванням його виробничих інтересів в рішенні міської ради за №2 від 16.07.2015р.

Як підкреслює бізнесмен не дотримання санітарних норм в перспективі  може привести до того, що майбутні забудівники ставитимуть питання про закриття підприємства. Як таке відношення може відбитись на інвестиційному кліматі тільки здогадуємось. Коли своєму інвестору -   палки в колеса , то на яку підтримку може розраховувати іноземець?

Що це значить? У розвиток і налагодження виробничого процесу вкладено біля 1млн.у.о. Це не тільки витрати на придбання та утримання промислової території, обладнання, оплату за оренду землі, догляд за енергетичною лозою тощо. Це в кінцевому результаті- відкриття нових робочих місць.

В цьому є ще інші аспекти: моральний і політичний. Звичний обиватель може дорікнути, як так посміли виступити проти надання земельних ділянок учасникам АТО? На цьому легко зіграти, протиставивши, на перший погляд, "благі наміри" місцевої влади і пересічного бзнесмена.

Погодьтеся, що так прагнуть заробити політичні  девіденти у потенційних виборців. Очевидно, на таку позицію і розраховують в ратуші, що прикіпіли до посадових крісел, штовхнувши депутатів на поспішне прийняття вищезгаданого рішення. Хоч були і є варіанти розв"язку згаданого питання у людський, правовий спосіб, без зайвого  галасу і судової тяжби. А так???

Нагадаємо, що наступне засідання суду з цього питання призначено на 11  вресня ц.р.






Переглядів: 1313 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Мамонт   (20.09.2015 01:03) [Материал]
Прізвище мого сина як учасника АТО всписку на оримані ділянки. Коли наступний суд. Пишіть конкретно. Інакше...

8 Олег   (19.09.2015 18:53) [Материал]
Невідомо з ким ви- з Копиляком чи Кузьмяком. Якби не пан Ярослав промисловому розвитку давно співали б Алелуя, а паркову зону поділили б з "любими друзями". Пишите,як би йшов поза Іванову хату.Сідете на двох кріслах. Всі то знають.

7 Кіс   (16.09.2015 11:58) [Материал]
Садово-огородній кооператив-"господарник"- лазейка для ратушних щурів, щоб через підставних осіб отримиати ділянки для послідуючої перепродажі.Так, він знаходиться впритул паркової зони. Тому має максимальну ціну. Ці землі для учасників АТО треба віддати, а щуків котам віддати.

6 Правдивий   (16.09.2015 07:54) [Материал]
Якби так вші дбали про розвиток міста Самбора, як сім,я Сікорської- Кузьмяк то у місті давно б було вирішено питання очисних споруд, транспортних комунікацій із європейськими розв,язками. Лікарі, вчителі отримували б доплату за свою працю. Правоохоронні структури працювали б на громаду, але кого обираємо те і маємо. Юрко Гамар- міський голова, Ярослав Кузьмяк- депутат обласної ради: вікно в кіньці тунелю. Слава Україні!

5 Вші   (09.09.2015 13:21) [Материал]
Зіштовхнувши лобами Атошників та Кузмяка,гарна стратегія Копиляка.По-перше віддав воінам "боже,що йому не гоже",а про ділянки біля басейну замовчує.Розділили пси копилячини між собою протизаконно і причаілись.

4 гуцул   (08.09.2015 21:30) [Материал]
т

3 Лариса Денисова   (07.09.2015 20:49) [Материал]
По кілька разів у день доводиться проходити біля кафе Кайзер, нового гуртово-роздрібного склепу бо живу поруч.Приємно чистота і порядок. Коли жильці нашого будинку звернулись до пана Кузьмяка, щоб підключити помешкання до каналізаційної труби, котру він проклав за власний кошт, то відразу дозволив без жодної копійки .Ще й трактор-копач дав.Дивно, що( якийсь, якась)"2 ми" заздрить підприємцю, мовляв звідки мільйон. Хіба лекше було б, якби пив, гуляв, про баб дбав? Переживає "чи заплочено податок". Ліпше би запитали скільки "сторожових псів" заглядають до чужого гаманця,в яких все життя в кишеньковій "енергетичній стратегії". "2ми"-підла, заздрісна людинаі. Брехло, тріпло, ху@ло

2 ми   (06.09.2015 08:35) [Материал]
А ви запитайте у підприємця звідки у підприємця мільйон і чи заплочено податок, це перше а по друге"енергетична стратегія вже майже третій місяць простоює" а енгергетичної і в помині немає

1 Гарбу3   (31.08.2015 14:20) [Материал]
Помолимось грішні.Заспокоємо душу. Нехай Бог віддасть кожному по заслугах. Рано чи пізно принесуть до цвинтаря. Задумаймось що творимо.

Ім`я *:
Email *:
Код *: