Головна » 2015 » Вересень » 24 » Від слова до діла
17:30
Від слова до діла
123456
Коментар 26 вересня ц.р.  Названа нище зустріч

кандидатів на посаду самбірського міського голову з участю представників бізнесових кіл Самбора,  авторитетних громадських активістів , інтелектуалів  дійсно відбулась.  У розмові, яка носила відвертий і щирий характер взяло участь біля двадцяти осіб. Серед них  чотири претенденти на міську булаву.Було висловлено ряд цікавих і слушних думок, пропозицій , побажань, яких доцільно було б дотримуватись в час виборчого марафону.

Рекомендовані побажання будуть оприлюднені при безпосередній зустрічі в трудових колективах, учасниками зібрання.

 
Як повідомив відомий на Самбірщині   бізнесмен-меценат Ярослав Кузьмяк для координації виборчої компанії в місті організовується громадсько-політичний центр. До його участі запрошуються керівники політичних партій, громадських організацій, впливові приватні підприємці, не байдужі до розвитку регіону активісти.

Вони намірені виробити спільну стратегію і тактику в час нинішньої компанії.
Розмова йтиме як покращити стан справ в економіці, розвитку соціальної інфраструктури, вирішення нагальних питань життєдіяльності міста, зокрема будівництво очисних споруд,впорядкування шляхів, прибудинкових територій, місць відпочинку міщан тощо.

Не секрет, що впродовж більш як двадцяти років, вибрані до влади особи, місцеві депутати більшу увагу звертали на задоволення особистих потреб. В практику ввійшло підкилимний поділ нерухомості, землі, збагачення за рахунок бюджетних коштів. Все це призвело до так званої керованої містечкової корупції.


Роль місцевої влади зростає в період, коли передбачається передати значні повноваження на місця. А це значить, що треба дбати про відкриття нових робочих місць, сприяння розвитку підприємницької діяльності, а вже потім приступати до прозорого поділу громадського пирога. Наразі все було навпаки: як і що вкрасти, як і на яку посаду влаштувати кума, брата, свата тощо.

Як висловився Ярослав Степанович європейські цінності слід розглядати через призму, що ти зробив і робиш для рідного міста, вулиці на якій живеш, який моральний приклад показуєш у сім"ї, побуті. За словом має наступати діло. Саме такі виборчі кадри повинні прийти до влади.

Навколо цих та інших наболілих питань йдеме мова на завтрашньому зібрані. Про це намірені написати більш детальніше.
Переглядів: 924 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 Кальвар   (30.09.2015 14:03) [Материал]
Від слова до діла, аби Гамерика не перділа/ Ми непотріб, плоти городити з кальвадосом жити.

9 Самбір   (27.09.2015 09:55) [Материал]
Відповідь. Nb[bq а правда така. Не змішуйте святе з грішним. Шкода що вітання гучні виписуєте. На мою думку .Вам треба піти до сповіді. Зібрання відбулося в тому я не заперечую. І окрім кандидатів на міського голову були поважні самбірчани- бізнесмени .які приносять до бюджету нашої держави великі кошти і надають робочі місця десяткам і сотням людей. І діючому міському голові ніхто не може підказати .що на бізнесменах тримається наша Держава. Хоча він сам тому" пару днів" був в наші шкірі. А на рахунок виборчого процесу. то кожна людина. яка не має судимості .може взяти участь в перегонах. А Вам. шановний пане. я би порадив бути більш толерантним в своїх спічах.

8 Nb[bq   (27.09.2015 08:37) [Материал]
Не робіть з гів... бич.Кажіть правду. На сповіді були кандидати на мера Тарас Тершовчин іДмитро Шикітка і Ігор Несторак і Юрій Гамар. Яка таємниця? А решта у секреті? Тарас Копиляк всіх облопошить і правильно зробить. Слава Україні! Героям Слава! Забув. А Ярослав кузьмак, Іван динькович, Михайло Кіт. Вже у всіх портки трясуться. Вбиральню міську відкриють скоро. Небійтесь добіжете. Слава Україні! Героям Слава!

7 гуцул   (26.09.2015 21:42) [Материал]
Заробив си купу лімонів.Як заробив?Можу повісти.але за перший лімон промовчу.

6 Самбір   (26.09.2015 19:38) [Материал]
Відповідь Dezdechado. Дятел ти . Заздриш успішні людині яка досягнула в своєму житті як на свої роки дуже багато. А ти диванний писарчук відкрися і покажи що ти доброго в свєму паршивому житті зробив.

5 Москвяк   (26.09.2015 08:47) [Материал]
З відкриттям бази-роздріб "люкс" всі сусідські будівельні магазини моментально знизили ціни на 10-15 %. То кому шкодить Кузьмяк? Заздрість душить конкурентів...

4 Кристал   (25.09.2015 20:22) [Материал]
Відповідь:"тупенький дятел" біля тридцяти особам щомісяця платить заробітню плату. А Ви гавкаєте

3 Dezdechado   (25.09.2015 14:51) [Материал]
Все нетак просто і Славко Кузьмяк тупенький дятел!

2 Алік   (25.09.2015 11:53) [Материал]
"Старі кадри" чи старці? Що не мали можливості красти, а тепер відкриваються шлюзи. Барани з рогами і без рогів.

1 Пазюк   (25.09.2015 08:43) [Материал]
Йдуть старі кадри з новими обіцянками.

Ім`я *:
Email *:
Код *: