Головна » 2016 » Жовтень » 18 » Рівень культури самбірських медиків - інтелігенції міста, поступається навіть рівню культури наших працівників ринку. на жаль
19:36
Рівень культури самбірських медиків - інтелігенції міста, поступається навіть рівню культури наших працівників ринку. на жаль
123456
Так борги по зарплаті це велика проблема і її треба добиватись. Але ці крики, сміхи в сесійному залі ратуші, якось геть не пасують еліті міста - самбірським лікарям. Лікарі, як і вчителі -  інтелігентна еліта суспільства і мали би показувати приклад поведінки нашим самбірчанам. А виходить так, що працівники ринку( в народі - базарники), коли приходили в ратушу зі своїми проблемами вели себе набагато достойніше ніж наша еліта

Друге відео з Youtube і коментар когось з самбірян під ним:

а одних хабарів не хватає?  І знову Путін ,підорас, псує життя людям.....




Такий стан з боргом виник через те, що місто, район, об’єднані сільські громади не перерахували кошти на медицину.

Дивно і прикро, що цю акцію протесту медики не проводили під час приїзду у Самбір в. о. міністра охорони здоров’я України Уляни Супрун.

Медики заявили ,якщо вони не отримають заробітної плати за останні чотири місяці, то припинять надавати медичні послуги населенню.

Така ж  акція протесту медиків  недавно відбулася в м. Дрогобичі. 
Виявляється питання виплати зарплати медичному персоналу- це проблема не тільки нашого міста, а і всієї області. До цього варто додати, що кількість медиків за останній час на Самбірщині зросла майже на 200 осіб: працюють на пів, чверть ставки і всі "вдячні" покровителям. 

З громадського бюджету до власної кишені і всі задоволені.
Переглядів: 733 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Саня   (21.10.2016 09:28) [Материал]
Во дебіли. Така вся наша медицина.Особливо самбірська ,яка неварта торби січки.Справжні "інтєлєгєнти".Фууу.Противно дивитися.Приходиш до них на прийом а в нихочі ніби то ти винен що в них мала зарплати , кругом одні неуки .

2 Заєць   (20.10.2016 13:04) [Материал]
ше зарплату ім платити.А шиш...Зарплата тільки для мера з усіма преміями та ратушних простітУток та простітУтів.

1 Вовк   (19.10.2016 14:08) [Материал]
"Доять" громадську касу платників податків, як корову. Жоден дохтор з Самбора не поїхав за злотим до Польщі або не взяв "кравчувку" і став торгувати на ринку. Кров з пальця за дармо не візьмуть на аналіз. До церковці на подвір"ї не ходять.Бог їм віддячить. Бійтесь страшного суду.

Ім`я *:
Email *:
Код *: