Головна » 2017 » Січень » 16
 ЯК ВІДОМО зараз йде пошук місця будівництва такого спортивного комплексу, де б провідні спортсмени країни мали можливість проводити тренування та інші реабілітаційні заходи. Чому б замість "псячих боїв" самбірській еліті не ввійти з пропозицією про зведення такого комплексу ,зокрема,в кварталі №16(біля цегольні, поруч так зване молодіжне озеро). Скористатись присутністю на нищезгаданих спортзмаганнях світового рівня високих урядових керівників держави  та Валерія Шушкевича- Президента Національного паролімпійського комітету України. Врешті - решт маємо двох представників у Верховній раді- Ярослава Дубневича і Андрія Лопушанського то чому б вони не могли лобіювати це питання?Додамо, що маємо також нашого симпатика, керівника партії "Воля", нардепа пана Дерев"янка.
 Але під лежачий камінь вода не тече.
На Турківщині розпочався зимовий Кубок світу серед спортсменів-паралімпійців
12 січня у с. Яворів Турківського району Львівської області відбулось урочисте відкриття Кубку світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних перегонів та біатлону. В Україні ці змагання відбуваються вперше.

Старт змаганням світового масштабу дали віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, міністр соціальної політики України Андрій Рева, голова Львівської ОДА Олег Синютка та президент Національного параолімпійського комітету України Валерій Сушкевич.

"Надзвичайно приємна і урочиста подія відбувається сьогодні в Україні! Вперше в історії паралімпійського і олімпійського спорту наша держава приймає етап Кубку світу Міжнародного паралімпійського комітету з лижних гонок та біатлону. 19 країн світу беруть участь у цьому заході", - сказав Павло Розенко, виступаючи на відкритті.

Переглядів: 631 | Додав: Oksana | Дата: 16.01.2017 | Коментарі (0)