Головна » 2017 » Липень » 25 » Вуличний безлад...
14:28
Вуличний безлад...
123456
Таку картину спостерігаємо вже не день і не два.Кілька місяців за єврогранди йде реконструкція зовнішнього освітлення центрального майдану міста- площі Ринок. Як ми і здогадуємось  прокладають силовий електрокабель через підземні комунікацій, яких до цього не було.Встановлюються також нові електроопори. Для цього потрібно було знести частину тротуарної бруківки,прокопати відповідні канавки... 

Але... складається враження, що такий вуличний розгардіяш до вподоби ратушним чиновникам, щоб "продемонструвати" міщанам турботу про їх "комфорт", хоч насправді такий обсяг робіт можна було б завершити максимум за два тижні, якщо до цього відповідно підготуватись.

Звичайно, найбільшого докору заслуговують підрядники робіт, але обирають його представники влади, які могли передбачити з ким мають справу, то ж за їх неповороткість мають відповідати разом.

Тим часом уявіть собі  з якими незручностями зустрічаються  сім"ї з дитячими візочками,інваліди, неповносправні тощо. Терплять від цього розгардіяшу і власники приватних структур,розташованих в центрі, адже пісок, глина , інші будівельні матеріали за ногами  заносяться до приміщень. 

Шарахаються від такого безладу в центральній частині міста і туристи, що навідуються в час сезону до прикарпатської перлини.Окремі жартують немов в Самборі затіяли прокладання катакомбного шляхопроводу. 

Отак, добрі наміри можна звести до абсурду.

P.S.Сьогодні спостерігала, як четверо робітників ,встеливши півтораметрову смужку бруківки,  відпочивали, бо не було піску. З такими темпами відновлення пішохідної доріжки навколо площі Ринок може затягнутись до "білих метеликів".

І.Васильцева, жителька м.Самбора з вул. Івана Франка. Авторська світлина.


Переглядів: 511 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 гуцул   (26.07.2017 19:23) [Материал]
Електрику влада буде тєгнути до білих комах,бо там крутиться груба копійчина.А на хлопів-кріпаків,що риють канави кайлом,не відказуйте.Вони з тої таци ніц не мають.Пані повідає про незручності бізнесу,а на моїх очах каліка впав до канави вщент залитої водою,якби не люди,то кепско би сі закінчило.А владі все по цимбалам.

Ім`я *:
Email *:
Код *: