Головна » 2017 » Липень » 30 » ТАК БУЛО ЩЕ ВЧОРА. СЬОГОДНІ-ЄВРОПЕЙСЬКА ВІЗИТКА САМБОРА
18:11
ТАК БУЛО ЩЕ ВЧОРА. СЬОГОДНІ-ЄВРОПЕЙСЬКА ВІЗИТКА САМБОРА
123456

 "Шанхай", яким   роками "милувались"  вчорашні чиновники, виношували плани використати цю площу, не інакше ,як резервне сміттєзвалище, аби таким чином "залізти під шкіру"  сусіду з  "Кайзера" Ярославу Кузьм"яку. До речі, свого часу він пропонував за власні кошти спорудити комплексний спортмайданчик європейського типу, що розцінили, як самоуправство.Грізно накивали пальчиком- не руш



 Ще один свідок "господарювання"  попердників, де розміщувались їхні  газдівські  офіси.(так було ще вчора-нижня світлина).Як правило ,буряни сягали вище пояса.Не обходилось без того, що кошти бюджетні "освоювались" наліво, бардюри так і не спромоглись встановити.
 
 
  
Ця вуличка генерала Кука(нижня світлина)"славилась" тільки тим, що на центральне шоссе за колесами потужних машин цегельні виносилось болото, розносилась пилюка. В її зарослях скоро вовки завиють, бідкались мешканці, які проживали поруч.
Тим часом нині вулиця генерала Кука, що веде до майбутньої  спортивної арени в улоговині цегельного заводу і до  переспектиного житлового комплексу в межах нинішньої території "Самбірагротехмаш", набирає  європейського вигляду. До речі, кошти на її впорядкування виділяються виключно будівельною компанією "Самбірська ГРОД" .
Відрізок вулиці Шевченка навпроти адмінприміщення "Самбірагротехмашу" з благоустроєною площею біля нього також впорядковано з участю коштів цього підприємства.
На цю частину вулиці Шевченка любо-дорого глянути, яка вражає чистотою і порядком, за яким щогодини, щодня доглядають працівники "Kaiзera". 
Окрасою вулиці стали і автобусні павільйончики, встановлені буквально кілька місяців тому, справа рук працівників "Агротехмашу". Не псують зовнішнього вигляду вулиці і майданчики для контейнерів побутових відходів про що, як депутат потурбувався для своїх виборців Я.Кузьм"як. 
 
Ми зупинились на цих прикладах не для того, аби догодити виконавцям доброї справи чи задобрити їх, а лиш тому, що  за цими фактами розкривається щира любов до рідного міста, глибока повага до його мешканців.Треба шанувати, цінувати і підтримувати місцевих інвесторів, а не підступно заздрити, вставляти палки в колеса на рівному місці, як часто-густо це трапляється. Та про це окрема тема для розмови.

Якби так кожен з нас  дбав про честь і авторитет міста над Дністром як депутат-меценат Ярослав Степанович Кузьм"як, директор будівельної компанії "Самбірська ГРОД" Степан Миронович Мандюк нам би заздрили не тільки мешканці сусідніх міст, а і більш заможні  поляки.

Як "господарюють" біля виробничих приміщень окремі закордонні наймачі, бо інвесторами їх годі назвати, проілюструємо на конкретних прикладах іншим разом.

Антон Рогач, член громадської ради при самбірському міськвиконкомі\

Чагарники закордонних інвесторів чи міських господарників на території "Рембуддормашу"

 
Переглядів: 635 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Гуцул-2   (31.07.2017 20:35) [Материал]
Заєцю та кобиляцьким шизофренікам. Після такої "сивої кобили" треба йти висповідатись. ПівСамбора поприватизовували задурно, а на когось киваєте.Барани безрогі і копит, ні встиду , ні совісті у вас не має, за "зеленими" шляк трафляє. Вічна память!

2 Заєць   (31.07.2017 09:34) [Материал]
що за брєди сивоі кобили.Кузя хотів поставити ларьки та створити базар .Але яке право має на приватизацію землі людина,яка іі косить чи замітає?Хай купить на аукціоні і заплатить за неі справжню ціну.Задрали ці "халявщики,що збагачуються на власності міста"Кузя,дай Гамару ХАБАРЯ-100 тисяч.,і може тобі получиться.Тільки не гривень,темнота ти зелена.

1 гуцул   (29.07.2017 14:03) [Материал]
"Оссана Стефкові,Оссана Славкові ...!!!"-кричав натовп.А що було далі,ви всі чудово знаєте..То є Самбір,дєточка..

Ім`я *:
Email *:
Код *: