Головна » 2017 » Серпень » 5 » Степану Мандюку - 66! Вітаємо і щиро бажаємо міцного здоров"я, успішної творчої праці у розбудові Прикарпаття!
17:52
Степану Мандюку - 66! Вітаємо і щиро бажаємо міцного здоров"я, успішної творчої праці у розбудові Прикарпаття!
123456
Відверто кажучи мало кого з тутешніх кадрів можна поставити поруч з Степаном Мироновичем Мандюком- Генеральним директором будівельної компанії "Самбірська ГРОД". Діловий , відвертий, терплячий керівник- така коротка характеристика його життєвої ниви.

У віці, коли літа на осінь повернули, він взяв під своє господарське крило дочірне підприємство "САМБІРАГРОТЕХМАШ"-колишню райсільгосптехніку, де робітники місяцями  не отримували зарплати. Нині там вирує творчий неспокій-  імпортують не тільки відпочинкові альтанки, а і ряд інших металевих конструкцій до Голландії, ФРН, нав"язали ділові контакти з львівськими підприємцями.До порядку приведено виробничі цехи, впорядковується територія, зроблено великий обсяг робіт для покращення саніторно- побутових умов праці. 

Кілька життєвих миттєвостей з біографії іменинника, що народися в дрімучій Росії. Як і багато галицьких родин сім"я була репресована.Після реабілітації босоноге дитинство  у рідному  смт.Олесько Буського району. 

Вже дві третіх частин свого життя проводить на теренах Самбірщини. Трудовий шлях від рядового робітника- до керівника одного з найбільших однорідних підприємств Галичини.

До нього горнуться, його люблять і поважають самбірчани. Попереду у ветерана праці великі творчі задуми по зведенню нового житлового мікрорайону, що примикає до молодіжного парку. Його нарекли загадково- "Бойківське Торонто", що має стати окрасою міста над Дністром.

З роси і води, шановному імениннику! Многая Літа!!!
Картинки по запросу З Днем народження
Переглядів: 381 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0