Головна » 2017 » Серпень » 21 » Чи не останні "акорди" купілю на річці Дністер
20:01
Чи не останні "акорди" купілю на річці Дністер
123456
Поки малеча разом з молоденькою мамою позували перед фотооб"єктивом, інші члени відпочинкової команди чаклували біля вогнща  ,готували до споживання щось смачнесеньке-гарнесеньке, звичайно, без запашного шашличка необходилось і цього разу.


 

Минає тепле літечко, наступлять холода...

Хто хотів і мав можливість сповна віддались природній водній дністровій стихії. Яка то радість і благодать окунутись в сріблисті хвилі, відчути їх лоскіт. Вже не говоримо, що  плавання за навантаженням заміняє всі фізичні вправи разом взяті.
Є чимало скептиків, мовляв краще поніжитись в джакузі у домашніх умовах, ніж віддавати перевагу відкритим водоймам.

Під завісу сезону мусимо визнати, що жодна міська влада всіх каденцій не подбала про належний відпочинок на р. Дністер. Не є винятком і нинішній депутатський склад та його чолові. Хоч словесні намагання у попердників були. Приміром, коли освоювали житловий масив по вул.Євгена Коновальця буля РЕМу обіцяли набережну впорядкувати з човновою пристанню тощо. Як кажуть: обіцяв пан кожух дам, та слово його тепле.

Є певні зрушення в тому,що більшість дністрових паломників прибирають за собою. Не всі звичайно так поступають,але...

Тим часом надіємось, що погода і далі радуватиме нас, хоч справедливо кажуть: у природи не має поганої погоди, всяка погода благодать. На цій ноті і завершуємо наш коротенький екскурс. 
Переглядів: 407 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: