Головна » 2017 » Жовтень » 07
 

14 квітня 2014 року в Україні розпочалася антитерористична операція. За два з половиною роки АТО встигла перетворитися на повномасштабну війну, котру офіційно не хоче визнати жодна зі сторін, але яка триває і, на превеликий жаль, продовжує забирати та калічити життя українських чоловіків та жінок.

Наша історія сьогодні – про зцілення цих життів, про новий початок і про боротьбу, котра, насправді, тільки починається після повернення із фронту.

Карпати. Кордон між Львівською та Закарпатською областю, на якому розташувалося маленьке непримітне село Сянки. Коли виходиш із тісного і не надто ароматного автобусу, в голову одразу б’є свіже повітря та неймовірні краєвиди, хочеться зупинитись, слухати тишу і дивитися в далечінь. І ось тоді погляд і зупиняється на великій сучасній будівлі на гірському схилі: спочатку її хочеться прибрати з-перед очей, щоб не заважала любуватися горами, а вже згодом виникає бажання підійти і роздивитись ближче. 

Переглядів: 474 | Додав: Oksana | Дата: 07.10.2017 | Коментарі (0)

+ відео
Доповнено 06.10.2017 - « ... накормили свою свиню якою хімією з Польщі, а та взяла і натягнула ноги.»

На Старосамбірщині виявили перший спалах Африка́нської чуми свине́й

За інформацією головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області, 26 вересня, в особистому селянському господарстві в селі Грозьово Старосамбірського району, яке розташоване на кордоні з Польською Республікою виявили перший спалах захворювання африканської чуми свиней.

Відповідно до результатів діагностичного дослідження патматеріалу від свиноматки, що загинула, фахівці встановили збудника африканської чуми свиней.

Також відібрані проби біоматеріалу направили на дослідження в Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи в м. Київ для остаточного підтвердження діагнозу.

Фахівці вважають, що ймовірно хворобу принесли дикі кабани, поголівя яких збільшилось в лісомисливських угіддях

Переглядів: 653 | Додав: Oksana | Дата: 07.10.2017 | Коментарі (0)