Головна » 2018 » Лютий » 5 » В Європу через "задній прохід", з двома... законсервованими " вуликами-туалетами"
18:41
В Європу через "задній прохід", з двома... законсервованими " вуликами-туалетами"
123456
Вибачте, шановні наші переглядачі, що вдаємось до такого "нестандартного" заголовка.Цьому передували такі несандартні епізоди.

Перший. Нещодавно навідались до центральної самбірської філії "Приватбанку", що на пл.Ринок.Уже з порогу табличка на дверях не могла не привернути увагу . Ну думаємо, на кінець в такій делікатній сфері ,наближуємось до Європи. Вхід до вбиральні легалізований, на відміну від  більшості закладів , що займаються обслуговуванням  клієнтів.

Ненароком глипнули, як особа з бейжиком на грудях, виходячи закривала після себе ключем цю, з дозволу сказати, делікатну  установу.  Не стримались, щоб не запитати:
 -А чому закриваєте?
-А хто після вас буде прибирати?- послідувала недвозначна відповідь.

Стиснувши плечима подумали- хто б нарікав, а  тільки не  банківські працівники , на відсутність  грошового мізеру.

Перед цим  довелось провести просту операцію: відправити знайомому 200грн. Ця послуга обійшлась в 5 грн. комісійних. А скільки таких "халявних" гривників назбирається  за день? Не говоримо про більш серйозні девіденти. Невже не можна  долю з цього "врожаю" виділити    для прибирання туалету , аби такий поважний заклад зберіг лице?

В головному офісі Ощадбанку м.Самбора і його філіалах , такі "заклади" взагалі зашифровані і знаходяться під ключем.
Епізод другий. На початку вул.Валової вже котрий рік муляють очі прохожим законсервовані туалети. Дотепники нарекли їх двома "вуликами"- жіночим і чоловічим , які перейшли у спадок демократам на межі розпаду комуністичної системи. Депутати, ратушні чиновники міняються, а проблема залишається.На фоні новобудов, які зводить будівельна компанія "Самбірська ҐРОД", що стають окрасою міста над Дністром, "вулики-туалети"- еталон господарської безпорадності. Як кажуть ложка дьогтю в бочці меду.

Асоціюємо себе,як місто європейського взірця,для привабливості відкрили туристичний інформаційний центр. А гості, як правило,  оцінку дають і по наявності громадських вбиралень. Одним словом, Самбір наближається до Європи через "задній прохід", з двома законсервованими "вуликами".

Не будемо далі займатись моралізацією на  тему відновлення роботи громадської вбиральні, хоч висновки очевидні. В пориві політичних потрясінь, хто кому Рабінович, не забуваймо про елементарні побутові речі, які не потребують надмірних матеріальних затрат. Не даремно кажуть: ніщо так дешево не коштує, а високо не ціниться,як ввічливість, такт.Це  проявляється у великому і малому. Повага до свого місця праці, до авторитету населеного пункту в якому живемо, де ростуть наші  діти, онуки тощо.Почнемо звертати увагу і на дрібниці, якими започаткували нашу розмову, адже це контрасний мазок до нашого сукупного образу, який не повинен бути перекошеним. Наразі...

Антон Рогач, м.Самбір



Переглядів: 549 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 ірена   (11.02.2018 11:29) [Материал]
Бо Боик їх би позабивав,то страшна людина.То він має тільки ходити до виходку ,а на працівників чинить страшний тиск.Плинниість кадрів страшна.Чому не поцікавляться цим правохоронні органи? Скільки треба всунути долярів і через кого можна туди попасти?А через півроку створить таку атмосферу,буде на зборах принижувати,перекидати на різні робочі місця,що самі підете.Агроші в кишені.ХА-ха!А ви про виходок пишете,копайте глибше.

2 Гельмут   (07.02.2018 16:29) [Материал]
п.Рогач! Все правильно пишете за виключенням однієї поправки. У всьому винні путіни, януковичі,мачкалі та інши серуни-брехачі, які прикриваються бандерівськими гаслами-Слава...

1 гуцул   (06.02.2018 21:29) [Материал]
В "Приват" панєнка хоча б шось повіла,а в "Ощаді" взагалі глухо-нємо.Питаєш " де є виходек ?",то всі в рота води набрали і тільки намальованими оченятами кліпають.А послуги деруть страшенні.

Ім`я *:
Email *:
Код *: