Головна » 2018 » Листопад » 08
 Наш коментар
Ініціатором відкриття сімейної ферми є самбірчанин,підприємець Ігор Бахур. Буквально за кілька місяців ,засукавши рукава, спорудив добротне тваринницьке приміщення, залучив до праці членів родини. Протягом літа забезпечив кормову базу для годівлі тварин у зимовий період. Заклав  фундамент для дальшого розвитку дрібного фермерського господарства.
На відміну від вітчизняних можновладців, які виділяють бюджетні кошти (як нам здається не без корупційної складової) для різного роду зернових агрохолдінгів, гігантів  тваринництва  типу "Миронівська птахофабрика" ,представники країни Кленового листа надають гранди дрібним селянським господарствам, таким чином заохочують до праці представників низової селянської ланки, звідки починається хліборобське життя.

Сьогодні, 8 листопада, у селі Білоки на Самбірщині, відкрили сімейну ферму в межах канадського проекту «Підтримка молочного бізнесу в Україні». У фермерсьому господарстві, що розташоване на ділянці у 4 гектара, сьогодні є півдесятка корів та телята.


Переглядів: 363 | Додав: Oksana | Дата: 08.11.2018

 
Суддя Самбірського міськрайонного суду Львівщини Ігор Пташинський визнав винним водія, що у квітні цього року переїхав людину у Турківському районі та втік з місця ДТП. Однак його звільнили від відбування покарання з іспитовим терміном у один рік.

У вироку вказано, що ДТП трапилась вночі 15 квітня у селі Нижнє Висоцьке. Чоловік керував авто Volkswagen Passat без посвідчення водія, переїхав людину та втік з місця ДТП. Від отриманих травм людина померла.

Переглядів: 344 | Додав: Oksana | Дата: 08.11.2018