Головна » 2019 » Червень » 16
15 червня виповнюється п’ять років, як відійшов у вічність видатний хірург Ігор Дионізович Герич – людина, яка зробила у житті дуже багато добрих справ: врятувала сотні людських життів, залишила важливий науковий спадок, виховала чудових дітей, а також цілу когорту науковців, які продовжують розвивати медичну галузь.

Спогадами про цю надзвичайно світлу людину з журналісткою IA ZIK поділилися найрідніші – дружина Ігоря Герича Олена Морозович (яка працює лікарем-акушером, гінекологом Львівського обласного перинатального центру) й син Гнат Герич (який працює хірургом у комунальному некомерційному підприємстві «Клінічна лікарня швидкої медичної допомоги м. Львова» та є асистентом кафедри хірургії ЛНМУ ім. Данила Галицького).
Переглядів: 376 | Додав: Oksana | Дата: 16.06.2019

1 Victor   (Сьогодні 06:38)
Картинки по запросу мед бджолиКого підтримає Кремль на виборах 2019, – це гадання на кавовій гущі чи воску. Кандидатом може бути будь-хто, до кого потім підберуть ключик через досьє. Люди сидять і товчуть воду у ступі, аби виявити майбутнього зрадника, хоча достеменно знають, що коли б хто не прийшов до влади і незалежно в який бік повіє вітер, вони всі будуть намагатися залишитися на плаву, тобто біля корита. Вчора всі дружно йшли в СРСР, сьогодні всі дружно йдуть в ЄС, а завтра всі дружно візьмуть голоблі і потягнуть державного воза разом з народом хоч до чорта на кулички, аби лишень задоволено похрюкувати біля валова. В суспільстві модно носити кепку з кількома кокардами, яка крутиться на голові в різні боки, мов муха в окропі. Наш хлоп у будь-якому випадку поласує медом. 
Переглядів: 321 | Додав: Oksana | Дата: 16.06.2019