Головна » 2019 » Червень » 29

Поки що нинішня влада палець об палець не вдарила,щоб надати відпочинку на р.Дністрі організованого характеру.Надії, які покладали мешканці Самбора з цього приводу виявляється  марними.

 Увага! Дочитайте до останнього абзацу.

Самбір знаходиться на вигідному географічному положені в тому сенсі, що його лівий берег омиває річка  Дністер. В літню спеку сотні, якщо не тисячі міщан та гостей йдуть до цього сріблистого джерельця, аби  окунутись, зняти стресове навантаження.

Молодь намагається віднайти глибші місця, демонструючи спортивну підготовку,хоч таких ділянок дуже мало. Сміливці умудряються використати приберегові деревця, аби з висоти пірнути у водну прохолоду. Хоч часто-густо такі витівки закінчуються травмами. Доречно нагадати приповідку: не знаєш броду - не лізь у воду. Особливо погожими виявився вінець серпня, як кажуть і літу кінець. Потяг до річки зрозумілий, адже досить окунутись і  зникає стресове навантаження, мізки "переключаються " на природне блаженство. Не секрет, що кількахвилинне інтенсивне плавання заміняє всі фізичні навантаження разом взяті.

Переглядів: 2034 | Додав: Oksana | Дата: 29.06.2019