Головна » 2021 » Січень » 03

У ці Різдвяні дні у ветерана  будівельної галузі Степана Мироновича Мандюка  неспокій - він у творчому задумі. День Ангела зустрічає з піднесеним настроєм. До нього тягнуться люди  праці. Його шанують і поважають. З особливою прихильністю до нього ставляться самбірчани, адже зведені колективом житлові новобудови забезпечили  Самбору  статус міста обласного підпорядкування. Та й в теперішній час, коли Самбір колись з бурхливого промислового міста, перетворився на тихе провінційне містечко, - він чи не один хто збільшує місто чисельно, за рахунок збудованих ним новобудов.

Більше тридцять років , як  Степан Миронович  очолює будівельну компанію "Самбірська ГРОД", а всього у будівельній галузі працює понад 45 літ. Кілька років тому ще взяв на свої плечі  руїну - колишню райсільгосптехніку.

Можна лишень здогадуватись в яких складних нинішніх умовах доводиться працювати, коли кожен спеціаліст що називається на вагу золота. Чому?  Під боком європейська країна Республіка Польща, де заробітна плата в рази вище, та ще там місцеві органи влади намагаються створити режим найбільшого сприяння.

Та Степан Миронович не бідкається. На це у нього одна відповідь:
-Все буде добре!







Переглядів: 701 | Додав: Oksana | Дата: 03.01.2021