Головна » 2021 » Листопад » 22

Останній п»ятничний випуск програми Савіка Шустера «Свобода слова» за 19 листопада ц.р. без перебільшення сколихнув всю Україну. В ньому йшлося про  справу вагнерівців, яка у кожного нині на язиці. Навіть ті, що , здавалось би,  симпатизують нинішньому президенту,  почали глибше  розмірковувати куди  рухаємось, що ж насправді відбувається?

 Якщо дещо відволіктись від теми скажемо, що серед позитивних  неодмінно називають  програму «Великого будівництва», яка торкнулась і нашого регіону. До прикладу,на очах європейського вигляду набрала дороги на Борислав,до  міжнародного пункту пропуску, в Самборі під капітальний ремонт потрапила  вулиця Промислова, вже не кажемо ,що  стадіон став спортивною ареною, якою не можуть похвалитись  обласні центри. Є позитивні тенденції щодо будівництва плавального басейну,  почались роботи по врегулюванні русла річки Дністер. До кінця року має бути завершено  греблю на правому березі річки, адже в час повені особливо потерпали мешканці Ралівки. Є надія, що наступного року розпочнуться роботи по зведенню опорних споруд, аби гірські води Чукв»янського потічка не загрожували мешканцям так званого Зоряного містечка села Задністря, але…

Поставте себе на місці пацієнта лікарні,чи його рідних,  який помирає від ковіду через те, що немає кисню, що заклад не забезпечиний відповідними медпрепаратами, що працю медиків  належно не оцінюють,в той же час  50% відповідного  форду обрізають і направляють на шляхи ,бо так в очах виборців можна зберегти свій імідж ,точніше керівної і спрямовуючої сили- (95-го кварталу).

Переглядів: 190 | Додав: Oksana | Дата: 22.11.2021