Головна » 2015 » Грудень » 1 » У трьох районах Львівщини стало простіше оформити земельну ділянку
19:42
У трьох районах Львівщини стало простіше оформити земельну ділянку
123456

Наш коментар 1.12.2015р.

То що коїться з приватизацією(оформленням, переоформленням) земельних ділянок в нашому регіоні  годі оповісти. Які ще "пілотні проекти" думають запровадити нагорі, аби позбутись вишколених бюрократів? Якої "законодавчоі бази" бракує, щоб вдарити по руках чиновниках, які відкрито запровадили  принцип: не підмажеш- не поїдеш, які паризитують на людському терпінні, що роками позбавляють можливість отримати відповідні документи?


До цієї теми ми намірені повернутись на прикладі конкретних фактів. Важливо, щоб правоохоронні структури в чутливій земельній сфері не продовжували займати позицію "смотрящих" з відповідними наслідками.


У рамках експерименту на території трьох районів Львівської області запровадили новий механізм приватизації землі. Відтепер у Радехівському, Самбірському та Турківському районах оформити земельну ділянку можна за два візити до Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП).

Реалізація цього пілотного проекту дозволить скоротити термін розгляду, погодження та затвердження необхідних документів, без участі громадянина, до чотирьох місяців, а також здешевить вартість документального оформлення.

"Ми запроваджуємо пілотний проект у трьох районах Львівщини. Наші фахівці розробили механізм спрощення процедури приватизації землі для громадян. Будемо вивчати на практиці його ефективність, недоліки", - розповів Андрій Кавецький, начальник Головного управління Держгеокадастру у Львівській області.

За його словами, уся процедура має займати не більше чотирьох місяців. Оскільки необхідна законодавча база ще не сформована, то на етапі опрацювання механізму, у тестовому режимі, оформлення може тривати довше. Відносини із ЦНАПами, які виступають агентами з надання послуги оформлення ділянки, регулюються меморандумом, укладеним з Головним управлінням Держгеокадастру у Львівській області.

Зазначимо, що впровадження пілотного проекту відбувається за ініціативи Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру на виконання доручення Прем’єр-міністра та в рамках кампанії з дерегуляції. Експеримент реалізується в районах Львівської, Дніпропетровської, Чернівецької та Київської областей.

www.loda.gov.ua

Переглядів: 646 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 9
9 Антон   (04.12.2015 19:47) [Материал]
Всі добрі злодійчики ,які пишуть і дописують ,аж сміх збирае як читаеш це все .А можна всіх перерахувати тепер прочитавши ці коментарі .Дійсно правду люди знають як би ге ці злодіі то і краше би жил людям .Брати по школі Кордіяка ,Сидорчук ,Андрейко обдерають тих батьків з учнями як липку : по старій владі Сільськоі ради Бучко В з Вагурак набили кишені людськими грішми ,Павлючик здер послідню одежу і шкіру з людей .А тепер прийшли голодні волонтери такі як Кардаш ,Сидорик , Васькович ,Герман ,на чолі з новим головою вори в людей повимітають по засіках послідне .О так і ми будуемо Украіну .І ім прийде кінець.

8 павльо   (04.12.2015 19:35) [Материал]
Шановні в Ралівці треба вже книжки писати .Школа тоже Кордіяки разом з Зайцями гарно ростуть на цукерках як на дріжджах .,все кажуть що такі чесні і милі ,як в тій казці про ріпку .Ніяк від корита відірватися неможуть .І той бідний Андрейко все бідний нещасний доки ходив завучом ,ходив в одній сорочині ,а тепер учні зібралися по ниточці і купили вишиванку ,теж патріот який кажуть без хабарів ,а так бере що аж му тече по бороді .(ой школо школо ти погана відірвіть від свого корита того хама .)

7 олег   (04.12.2015 19:25) [Материал]
В ралівці вже всіх згадали ,і тих що на роверах іздили і тих що на землі кув гроші .Але підсумок : самий запеклий злодій і з вовчим апетитом який наживаеться на простих і малозабеспечиних людях це злодюган ПАВЛЮЧИК МИХАЙЛО ПАВЛОВИЧ .(ів би і срав би)

6 мусій   (03.12.2015 11:22) [Материал]
До гуцула .Ти Михасю ,неменше від мене вкрав ,я хоч спочатку ровер купив за своі гроші ,а потім дорого продав і купив в Алушті дачу ,а ти Михайле накравсе так з тих лемків що чуть нетріснеш крадеш тільки на задне місце ,чуть нетріснеш

5 гуцул   (02.12.2015 20:59) [Материал]
Та лишітьсі юж Влодка...Крав і дурив,бо решта крали і дурили,хлоп не міг на то позирати,бо кров нагла залєвала.А шо до хатинки на самому березі Чорного моря,то повім-Влодку за файні гроші продав свого ровера і купив ту хижу(же вкрали ровер,то збрехав).І нікт го до криміналу не затєгне,бо вміє файно мастити і вмикати вар"ята.

4 віктор   (02.12.2015 16:10) [Материал]
Вже Ралівка протоптана тими злодіями ,А там де Павлючик там можна напередодні відкривати кримінальну справу .Так само де просовуеться Сидоричка Галя ,разом з Кардашом так же вони не без злочинів ,кругом вони мішаються накрадуться і міняють друге місце .Андрейкови лишиться після них тільки в мусорі погребтися

3 філя   (02.12.2015 16:03) [Материал]
Та про що говорите злодію з рук видерти тяжко ворон ворону око невиклюе .Але надіемся на нового голову Андрейка що він розвяже всі скандальні питання .Новий голова вже створив комісію по зловживанню службовим становищем ,він надав Сидорик Галині кабінет при сільській раді по корупціі .Надіемся що вона з обовязками справиться .

2 ірка   (02.12.2015 15:45) [Материал]
Нежуріться Ралівкою громадський діяч Кардаш Андрій все вкрадене Бучком і землеміром повернуть селу .Кардаш зайнявся розшуковою роботою ,де вже знайшов злочинні справи проти сільського голови Бучка .Виявлено декілька гектарів землі,квартира в Алушті ,три квартири в Ралівці ,взамін дежавноі землі наданих Качмар Р . Кримінальні справи порушено ,знаходяться на розгляді в місцевій прокуратурі .Можна звертатися за різними ознайомчими справами до Кардаш Андірй .с .Ралівка штаб квартира громадського діяча .Робочий час необмежений.

1 вісьтак   (02.12.2015 15:35) [Материал]
та що в Самбірському районі а селі Ралівка вже немае що приватизовувати ,Бучко з землевпорядником Вагурак все прихватизували Мають по декілька гектарів землі .На роверах іздять .

Ім`я *:
Email *:
Код *: