Головна » 2015 » Грудень » 18

Автор цих рядків не раз і не два бив на сполох, коли  гравійні шахраї  русло р. Дністер та прилеглу до нього охоронну зону, перетворили у місячний ланшафт.

Користуючись міліцейсько-прокурорським "дахом" одну автомашину піщаної суміші, для людського ока , везли ніби то  до школи, церкви, а далі  гендлювали гравієм майже на території половини області. Не випадково розголосу набрав   кооператив "КДБ"( за початковими літерами  прізвищ перших осіб міста Самбора та району), що "спеціалізувався" на цьому промислі.

Не полінуйтесь прочитайте ці інтернет-публікації - .at.ua/news/2012-04-01-135 та/news/2012-09-07-360 (Самбірські паперові редактори накладали "вето" на такі та подібні статті)..

Кожна з місцевих газет лишень дотично   піднімала вищенаведену  тему. Не піднімала бо тримали ніс по вітру. боялись  образити будь-якого чиновника.Більше того, догоджали, як могли. Тому не  дивуйтесь  колеги , коли нинішній міський голова Юрій Гамар називає нас за таку "корпоративну лояльність"- писаками. І є за що. Міг би назвати і журналістськими пішаками, прихвостнями ,які зневіліювали  свій професійних фах. Але це тема для іншої розмови.

Переглядів: 1450 | Додав: Oksana | Дата: 18.12.2015 | Коментарі (10)