Головна » 2015 » Грудень » 5 » Російський енергоміст у Крим не витримав навантаження
19:43
Російський енергоміст у Крим не витримав навантаження
123456

Результат пошуку зображень за запитом "електроаварії у Криму"

Перетікання електроенергії по енергомосту в окупований Крим зменшився в суботу на кілька годин більш ніж в два рази – до 89 МВт – через аварію.

Про це повідомив «начальник» кримського управління МНС Росії Сергій Шахов, пише Хвиля.net.

«Станом на 18:00 сумарна генерація становила 718 мегават. Перетікання «Краснодар-Крим» становив 89 мегават. Проводяться аварійні роботи, їх повинні були закінчити десь о 20:00-21.00 і обіцяли дати 285 мегават», – сказав Шахов на засіданні штабу з ліквідації надзвичайної ситуації в Криму.

За його даними, зменшення перетікання сталося через перегрів на лінії.

«Міністр енергетики» російського уряду Криму Світлана Бородуліна у свою чергу заявила, що ремонт закінчено о 18:07.

Переглядів: 701 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 макар   (06.12.2015 10:56) [Материал]
в деяких коментарях правильно описано про Ралівку .Хочу доповнити що за всіх каденцій п.Бучко Владко розікрав все що можна було ,особливо вони вчепилися за землі . Владко набрав земель до 5 га ,мае декілька квартир яких видер від Качмар Р ,все майно переоформив на своіх родичів .! взамін різних махінацій за обмін земель получав і грошові девіденти в пана Качмар ,також нелишив в обіді свого землепорядника Вагурака ,мае декілька земель в Ралівці ,Нагірному ,і получив грошову винагороду за виділенні в аренду землі під встановлення сонячних батарей .Ця фірма допомогла пану Вагурак І в виділені грошовоі винагороди для закінчення будівництва житлового будинку в с ралівка ,а також для придбання автомобіля .

6 вася   (05.12.2015 21:05) [Материал]
до гуцула .Влодкови Бучкови вкрав ровер Кордіяка з Михаськом Пивлючиком

5 до Теплого Р   (05.12.2015 21:00) [Материал]
Ромцю ти скорше знаеш коли було то все в Бучка зареестровано ти робив в ті службі .А що до різних питань до Павлючик все знае треба спитати в нього хто і що мае .Він умовно то все реестрував через свою кишеню .Павлючик кругом ,міліція ,гравій ,земля ,лемки ,бойки ,фермери ,всьо було в його руках ,навіть бучкови шапку крутив на голові то вліво то вправо .оптом непаскудимо тільки тих що мають липки руки ,а михасьови якби відкрутив голову то мало би село ціле де ходити срати.

4 Теплий Р.   (05.12.2015 20:24) [Материал]
Брешете по чорному. Кватіру Бучко зареєстрував ще ц 2006 році. Ніяких сонячних і місячних батерій у Ралівці і помині не було. Не паскудьте всіх оптом. Помийте ноги

3 гуцул   (05.12.2015 20:20) [Материал]
А може Влодку на сєпарів гарує ?Курча,і пашпорта має маскальського.Парафієни.піільнуйте Влодка,жеби з міхами долярів не втік до Криму.Не дайте му ровера купити.

2 вітя   (05.12.2015 20:18) [Материал]
Та це зараз скоріше можна звернутися до громадського діяча в штаб квартиру яка знаходиться в селі Ралівка Кардаш Андрія .Всі питання щодо сонячних батарей , квартир в Алушті ,земель ,паів, вирішуе громадський діяч ,за згодою Павлючик М , Герман П ,і Сидорик К ..

1 Шахов   (05.12.2015 20:09) [Материал]
Зверніться до екс сільського голови Бучка В М ,він допоможе і посприяе в постачанні електроенергіі до окупованого Криму зі станціі сонячних батарей які знаходяться в с Ралівка .Потужність сонячних батарей відповідае всім вимогам .Екс сільський голова получив в Алушті квартиру взамін за дозвільні документи під сонячні батареі в Ралівці,а шановний землевпорядник отримав кошти від ціеі фірми на будівлю житлового будинку ,та на автомобіль ,за це що посприяв в земельній ділянці .

Ім`я *:
Email *:
Код *: