Головна » 2015 » Грудень » 02
Днями  у залі органної та камерної музики пройшов благодійний концерт «Музика рятує». Акцію організували Наталія Буряк і Світлана Захарченко для збору коштів важкохворої Дзвенислави Василик. (Лікарі поставили діагноз В-клітинна лімфома).

 Концертна програма була надзвичайно насиченою та різноманітною: від хорового та вокального співу до гри на трубі, роялі, гітарі. Виступили: дитячий та дорослий хор церкви Різдва Пресвятої Богородиці – керівник Леся Мигалик, дитячо-юнацький хор церкви Покрови святої Богородиці « Oramus» - керівник Марія Герасим’юк, тріо бандуристів «Мальви», дует трубачів, Віктор Щомак, хор «Червона Калина» - керівник Ольга Петелько, Тетяна Коваль, Надія Терпій, Світлана Захарченко, Володимир Плахотнік, колектив «Імпресія», Лілія Кобільник, дует Наталія Босаневич і Світлана Захарченко.

У їх виконанні прозвучали відомі класичні духовні твори, українські пісні, музичні композиції та авторські пісні на слова Дзвенислави Василик. Особливою радістю для самбірчан було те, що до акції долучився гурт «Пікардійська терція».

Переглядів: 883 | Додав: Oksana | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)

 Чи матиме Самбір шахіста рівня стрийської спортсменки Марії Музичук?
2 грудня у Львові стартує фінал чемпіонату України з шахів серед чоловіків. Змагання триватиме упродовж дванадцяти днів та завершаться 14 грудня, повідомила Федерація шахів Львівщини.
Фото Ipress.ua

За шахову першість України змагатимуться 12 найкращих шахістів України, серед яких - переможець чемпіонату України 2013 року та срібний призер командного чемпіонату світу у складі збірної 2015 року Юрій Криворучко, переможець чемпіонату України 2005 року та бронзовий призер командного чемпіонату світу 2013 року у складі збірної Олександр Арещенко, переможець 39-ї Всесвітньої шахової Олімпіади 2010 року в складі збірної Захар Єфименко, минулорічний чемпіон України Юрій Кузубов та чемпіон України 2004 року Андрій Волокітін. Окрім того, в чемпіонаті України з шахів візьмуть 

Переглядів: 572 | Додав: Oksana | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)