Головна » 2017 » Серпень » 21 » Трохи футбольної хроніки.Чи відбудеться поєдинок команд Верхівців і Коніва?
20:08
Трохи футбольної хроніки.Чи відбудеться поєдинок команд Верхівців і Коніва?
123456
Світлина від Ihor Tylychko.Минулі вихідні дні були насичені футбольними подіями, як місцевого,так і регіонального рівня. Коротко про хронологію подій на кубок Незалежності під егідою районного спортивного товариства "Колос ". У вищій групі до фіналу дійшли "Юність"(Верхівці) і "Промінь(Воля Баранецька).

Календар ігор склався так, що представники однієї об"єднаної територіальної громади зводили порахунки між собою  у завершальні стадії.
Світлина від Ihor Tylychko.
Характерно, що основний і додатковий час поєдинку не виявив переможця. Все вирішилось за результатами одинадцятиметрових ударів.Тут влучнішими були представники с.Верхівців, які і отримали головний приз.

Серед команд другого ешалону у боротьбі за цей почесний трофей у заключному матчі зустрілись аматори шкіряного м"яча з с.Михайлевич і с.Сідого. Перемогу святкувала  дружина копаного м"яча з приміського села Сідого.

А  недільного дня ФК "Самбір" приймав на своєму полі команду "Кар"єр"-Торчиновичі. Зустріч сусідів завжди відзначалась гостротою .  Не став винятком і звітній поєдинок. Для самбірчан він мав принциповий  характер, адже у першому двобої вони  поступились на полі суперника. На цей раз спортивна фортуна була на боці господарів, які за хвилину до фінального свистка домоглись успіху. Відзначився захисник Іван Смола.
Світлина від Ihor Tylychko.
Таким чином ФК "Самбір" покращив своє турнірне положення серед команд Прем"єр-ліги чемпіонату області.

Тепер  про головну інтригу.  Пригадуєте подію, коли в офісі самбірського високозамківського додатку зустрілись за "бойовими" сто грамами давні опоненти Ярослав Кузьм"як і Тарас Копиляк.Тоді один з місцевих інтернетівських знахарів висловив припущення, що від поєднання енергетики цих двох лідерів  може виникнути гримуча суміш, від якої мала б похитнутись ратушна вежа. Та старовинні мури витримали облогу. Не так сталося, як гадалося, хоч ратушна кадрова чехарда відбивається на життєдіяльності міщан.

Поки йде закулісна підготовка до наступних місцевих виборів,  чому б  Ярославу Степановичу і Тарасу Васильовичу не очолити футбольні команди земляків Верхівців і Коніва і вивести їх на зелене боїско? Організатором такої гри міг би стати беззмінний голова міської федерації футболу Петро Мошуманський, котрий хоч влада міняється, а у спортивного руля копаного м"яча залишається. Має нейтральний статус, якому можна довіряти.

 Не виключено. що дехто може дорікнути, мовляв матиме відчутну перевагу п.Кузьм"як, адже другий рік поспіль верхівчани стали кубковими кумирами в районі . Ясновидці передбачають, що і в конівських нетрях не дрімають і порох сухим тримають.

Все це наші прогнози. 

Світлини репортера Ігоря Тиличка f


Переглядів: 479 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Петро   (25.08.2017 07:56) [Материал]
А що втакому разі Куці будуть робити: підуть на пенсію чи іншим служити. Чому Гаман вже поза грою?

1 Rbhbkj   (23.08.2017 07:54) [Материал]
Фе! За секс позаратушний у саунах геть забули. Поєдинок двох Горил має бути платний.Пожертви на ремонт стадійону.

Ім`я *:
Email *:
Код *: