Головна » 2018 » Липень » 31
Годі доказувати  корисні властивості меду, прополісу, пилку тощо. Навіть поміркована доза пчолинної  інєкції  стає незамінимим засобом від запобігання багатьох недуг.

В останній час поширення набуває так звана бджолотерапія. Її суть кількомароками раніше  продемонстрував Микола Демків з с. Ластівка Турківського району. В гості до нього завітали учасники світового Конгресу бджолярів, який  відбувався у Києві.

Досвід горянина вирішили перейняти і  самбірчани, відвідавши цей карпатський край, який Іван Франко називав райським куточком в срібній мглі.

Переглядів: 879 | Додав: Oksana | Дата: 31.07.2018


В доступний  спосіб поясню суть заголовка: раундап- гербіцид, який використовується у боротьбі з різного роду бурянами. Ефективність його в тому , що знищує їх під корінь на посівах сільгоспкультур. Який препарат треба застосувати на наші мізки , щоб вичавити з них "комерційну"  убогість, базарного раба? Предки понад усе відзначались працьовитістю, цінували її, а не зневажали. А нинішні окремі  їх нащадки  розмінюють свою порядність, совість,опускаються нище плінтуса. Чому? Про це та інше трохи нище.

Переглядів: 568 | Додав: Oksana | Дата: 31.07.2018