Головна » 2018 » Вересень » 28
Наш додаток:МИНАЄ ДРУГА ПРЕЗИДЕНСЬКА КАДЕНЦІЯ ,КОЛИ  НАПИСАв   МАТЕРІАЛ "Про бойківські статки і англійські манатки"(HTTP://TURKA-UA.NET/NEWS/2009-12-17-54, ЩО МАВ БЕЗПОСЕРЕДНЄ ВІДНОШЕННЯ І ДО економіки краю. ЗА РАХУНОК відрахувань КОМПАНІЇ GODOGAN PETROLеUM ПРОДОВЖУВАЛА ЩЕ ІСНУВАТИ САМБІРСЬКА НАФТОГАЗОРОЗВІДУВАЛЬНА ЕКСПЕДИЦІЯ ГЛИБОКОГО БУРІННЯ, В ЯКІЙ НА ТОЙ ЧАС НАЛІЧУВАЛОСЬ ПОНАД 100 СПЕЦІАЛІСТІВ. НАЙБІЛЬШЕ коштів  ДО МІСЦЕНИХ БЮДЖЕТІВ ВІД ЗАКОРДОННОГО ІНВЕСТОРА ОТРИМУВАв САМБІРСЬКий пенсійний фонд.ОДНАК ,ПРЕМ"ЄРСЬКА РУКА(ЗДОГАДАЙТЕСЬ ХТО ТОДІ БУВ У РУЛЯ КРАЇНИ) НЕ дала "добро" НА ПРОДОВЖЕННЯ ліцензії,ЯК НАСЛІДОК ПОШУКОВІ РОБОТИ БУЛИ ПЕРЕРВАНІ, А СВЕРДЛОВИНИ ЗАКОНСЕРВОВАНІ.
 дО ПРОЕКТНОЇ ВІДМІТКИ НЕ ДІЙШЛИ ЯКИГОСЬ 100М., З БІЛЬШЕ ЯК 5325Метрів ПРОБУРЕНИХ. ТАК ЧЕРЕЗ ВЕРХОВНИХ БЮРОКРАТІВ БУЛО ЗГАЯНО МАЙЖЕ ДЕСЯТЬ РОКІВ.  
В НАРОДІ КАЖУТЬ: НЕМАЄ ЗЛА, АБИ НЕ ВИЙШЛО НА ДОБРО. ПОВЕРНЕННЯ НА карпатські ТЕРЕНИ ЦІЄЇ ПОТУЖНОЇ АНГЛІЙСЬКОЇ КОМПАНІЇ ВСЕЛЯЄ  ПЕРСПЕКТИВИ І ДЛЯ відновлення роботи САМБІРСЬКої нгрє і розвитку бойківської столиці-Турки.

Переглядів: 470 | Додав: Oksana | Дата: 28.09.2018

З 1 жовтня по 31 грудня у Львівські області діятиме заборона на вилов струмкової форелі.

Цю рибу здавна називають королівською. Звісно, не за пістряве забарвлення, а й за чудові смакові якості (належить до лососевих) та те, що впіймати її не кожному до снаги — треба мати особливе вміння і хист.

У Львівській області форель населяє холодні, чисті і швидкотекучі струмки і річки, які переважно мають піщано-галькове дно. А це — гірські притоки річки Дністер, які є сприятливим середовищем для природного відтворення струмкової форелі. І хоча згідно з «Правилами любительського і спортивного рибальства», ловити цю рибу заборонено впродовж року, це не зупиняє від полювання за нею ні місцевих мешканців, ані туристів, які в такий спосіб завдають величезної шкоди іхтіофауні Західної України.

Переглядів: 298 | Додав: Oksana | Дата: 28.09.2018