Головна » 2019 » Січень » 20 » Будівельний почерк ТзОВ "Самбірська ГРОД" з висоти пташинного польоту - генеральний директор Степан Мандюк
15:09
Будівельний почерк ТзОВ "Самбірська ГРОД" з висоти пташинного польоту - генеральний директор Степан Мандюк
123456
самбірські новобудови від Степана МандюкаНа світлині  аматора  мотопароплана  Олега Маховського один з фрагментів житлового мікрорайону зведеного будівельниками  ТзОВ "Самбірська ГРОД", під керівництвом  Степана Мироновича Мандюка, в районі навпроти колишньої райсільгосптехніки. Яке комфортне житло очікує самбірчан та гостей міста над Дністром на частині  колишньої  занедбаної території цього підприємства можете довідатись переглянувши наші попередні матеріали. Підкреслимо, що будівництво житла ведеться не обмеженнями виробництва і  промислової зони, а паралельно. В Самборі на сьогоднішній день вже є багато виробничих гігантів, які ще 30 років тому давали роботу більше тисячам працівників , але сьогодні вони стоять без діла з замками на воротах. Бо в час постіндустріального суспільстіа, коли світові виробничі технології перемістились в Китай де додалась дешева робоча сила - сьогодні дуже важко займатись прибутковим виробництвом. Але Степан Мандюк, добре розуміючи проблему зайнятості  - не зупинив виробництва, а разом з командою  стараються ще й нарощувати, шукаючи збут продукції по цілому світу.  Це зокрема стосується дочірного підрозділу "СамбірАгроТехмаш".

Наголосимо що  наступного року почнеться освоєння  масиву на недавно занедбаній території колишньої райсільгосптехніки. Йдеться про розвиток всієї соціальної сфери із спортивним комплексом. Хто як не ратушні чиновники повинні також цікавитись цим питання, залишивши теплі кабінети. Адже як ніколи відчувається нестача кваліфікованих будівельних кадрів. Щоб заохотити їх розроблена програма виділення житла для спеціалістів на пільгових умовах.

Проте що  місто над Дністром розвивається в ширину і висоту знає кожен самбірчанин.  Тепер в порядку віртуальної подорожі порадимо  побувати в мікрорайоні вулиць Шухевича - Білозіра,  де житлові помешкання відзначаються комфортом і сучасним дизайном. З особливою увагою ставляться будівельники до  впорядкування прибудинкової території, де змістовно можуть провести хвилини дозвілля і малеча і їх батьки.  В місцях компактної відомчої забудови до їх послуг розважальні ігрові комплекси.  http://sambirmajdan.at.ua/news/2017-09-05-2391. На цих світлинах одразу видно контраст між радянськими багатоповерхівками і будинками збудованими колективом Степана Мандюка - до праці треба ставитись з любов'ю і результат твоєї праці зможе відрізнити кожен - по якості!


Звичайно не всім до шмиги такий інтенсивний розвиток Самбора, є й такі заздрісники, котрі не витримують  конкурентного середовища будівельної компанії, тому вигадують різного роду чутки-плітки про завищені ціни на житло. 

Читайте наш матеріал і на цю тему - http://sambirmajdan.at.ua/news/2018-07-20-2583.

Антон Рогач, член НСЖ України

Переглядів: 346 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0