Головна » 2019 » Січень » 28
 Перш ніж пропонувати привабливі туристичні місця в Україні далеко не повно розповімо, бодай штрихом, про екзоти в нашому карпатсько-прикарпатському краї. Вирішили повести мову про це тому, бо "патрійоти- патрійотки" вештаються по всьому світу, нехтуючи історичною пам"яттю. 

Наприклад чи всі знають стежку , що веде до витоку другої за величиною річки України- Дністер, що бере свій початок у Турківському краї. А якими легендами оповитий "Чортів камінь" на околиці  села Бусовиського Старосамбірського району. Рукою подати до Лаврівського монастиря, де за переказами знаходяться останки засновника Львова. Поруч "Бойківський двір"  полковника запасу Володимира Казана , розташований на схилах межі Турківського і Старосамбірського районів.

Два кроки від нього цілюща водичка, котру у тридцятих роках минулого століття сьорбав Вільстон Черчіль з Об"єднаного Королівства Великої британії, що нижився у закритому плавальному басейні села Розлуч. Любителі мандрівок не обминуть і сучасну паралімпійську базу села Яворів біля ж.д.станції Сянки.

Вже не говоримо про унікальні місця пов"язані з Гетьманом Сагайдачним, музеєм в честь його пам"яті в с.Кульчицях,про культурно-мистецьке надбання Самбора з його Бойківським музеєм.

До пори відпусток ще ой як далеко та планувати потрібно її заздалегідь. Ось наш ТОП-10 місць в Україні, де потрібно побувати кожному українцю.

« Що це за країна?» Далі...


Переглядів: 371 | Додав: Oksana | Дата: 28.01.2019