Головна » 2021 » Лютий » 16
 Цей матеріал був оприлюднений на сайті "Самбір-майдан" (Sambirmajdan.at.ua) 5 лютого 2018р., а потім в газеті "Голос Самбіощини"- 9 лютого цього ж року. Збігло рівно три року, а віз і нині там. Пройшли чергові вибори місцевих органів влади, в нашому випадку реформаваної Самбірської ОТГ.
Що тут можна с казати, оцініть самі шановні наші переглядачі.
Цей  текст намірені відправити  для повторного реагування самбірській міськраді, як і передбачено  Закон України про засоби масової інформації.

Не будемо далі моралізувати на цій темі, Це відповідь , чому на шляху до Європи і далі знаходимось в "задньому проході"...


Вибачте, шановні наші переглядачі, що вдаємось до такого "нестандартного" заголовка.Цьому передували такі несандартні епізоди.

Перший. Нещодавно навідались до центральної самбірської філії "Приватбанку", що на пл.Ринок.Уже з порогу табличка на дверях не могла не привернути увагу . Ну думаємо, на кінець в такій делікатній сфері ,наближуємось до Європи. Вхід до вбиральні легалізований, на відміну від  більшості закладів , що займаються обслуговуванням  клієнтів.

Переглядів: 452 | Додав: Oksana | Дата: 16.02.2021