Головна » 2022 » Лютий » 23
 Ой, людоньки мої милі, дожились ми до того, що тільки скаржитись вміємо. А я збагнула, що в кожному негативі є багато плюсів.

Ну, наприклад, відсутність автобусного сполучення між селом Задністря і Самбором,чи якоюсь іншою частиною материка. Мешканці, які мають бажання відвідати райцентр вважають це проблемою. Всі, але не я. Ну подумаєш тьопаємо в дощ, спеку чи в снігову пургу.

 "Ноги на плечі" на лавку через Дністер і вже інша цивілізація. Торби несемо туди і назад, бо намагаємось на торг щось запропонувати: хто цибулю, хто часник, інший готовий поділитись молочком, сметанкою, не всі ж, слава Богу, приречені шастати чи їздити до Польщі. Назад повертаємось під враженням подій в маленькому Парижі, як нарекли наше  місто писаки-домкрати, чи то, пардон,демократи. Правда був випадок, коли в лозах підстерігали жіночок "жеребці". Але якось громадою відбиваємось від цієї напасті. "Бугайчики" дістали по "кулях" від ревнивих хлопів. 
Є частина чоловічої статі, які байдуже  ставляться до цієї проблеми , ще й підсміховуються. Знаю  такого "весельчака", який навідріз відмовився йти на "варту" біля кладки, щоб охороняти кращу половину , знаючи,що його кохана вміє дати відкоша. Іноді ще й кепкував з неї, бо праву ногу мала коротшу від лівої і потрохи  кульгала.

-


Переглядів: 1343 | Додав: Oksana | Дата: 23.02.2022