Головна » 2016 » Квітень » 4 » Громада у дії
03:57
Громада у дії
123456


Для мешканців нашого будинку справжньою проблемою було позбутись старого дерева, яке у будь-яку хвилину могло впасти  і спричинити обрив електропроводів, травмувати перехожих . Міг статись і нещасний випадок. Роками звертались до владних мужів, але питання не вирішувалось. Для цього потрібно було все погодити із природоохоронною службою, задіяти автокран, інші механізми. Тому виникали певні складності.

Приємно, що на наше звернення не залишилось поза увагою заступника голови міської ради Миколи Лозинського, підключився депутат Василь Бондарев,  особистим прикладом надав поміч отець Коркуна.

 Хочу відзначити , що мешканці нашого багатоквартирного будинку вже тривалий час  опікуються про його ремонт, а це і перекриття покрівлі, наведення порядку в під’їздах , оновлення фасаду  тощо.

 Зрозуміло, що всі матеріальні витрати, організаторські функції бере на себе громада. Це  дозволяє така  форма господарювання, як  обєднання  співвласників багатоквартирних будинків, яке в місті набуває поширення і розвиток не без участі  владних структур, що помітно нині.

Хотім би порадити іншим жильцям переходити на колективну власність. Не треба буде ходити до різного роду жеків з проханням, що дах протікає, відсутність лампочок у підїздах, що підвал затоплює. Все це можна буде робити за власні кошти і власними руками, так як оплата за ці та інші послуги залишається на рахунку ОСББ.

 Володимир Максимович,голова ОСББ Пролісок-Самбір”, вул.Івана Франка, 21.

 

Переглядів: 530 | Додав: Oksana | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: