Головна » 2016 » Квітень » 15 » Самбірщина в поліцейській арифметиці
14:39
Самбірщина в поліцейській арифметиці
123456
На Самбірщині на 52% збільшилася кількість звернень до нової поліції
Протягом трьох місяців на номер «102» Самбірського відділу поліції Львівської області надійшло 1875 заяв та звернень. У порівнянні з відповідним періодом минулого року це на 52 відсотки більш

За словами начальника відділу підполковника Василя Страшівського, такі цифри свідчать про зростання довіри жителів сіл та міст Самбірщини до працівників поліції. Вони відчули, що в особі людей у погонах мають справжніх захисників від злочинців різного рівня.

Це водночас, йшлося на зустрічі з головним поліціянтом Самбірщини, можна вважати і результатом реформування міліції.

У доробку колективу поліції – зменшення тяжких злочинів.  Ефективно правоохоронці борються з крадіжками, грабежами, розбійними нападами. У той же час, на дорогах зросла кількість ДТП з різними наслідками.

Незважаючи на регулярні зустрічі поліціянтів в трудових колективах, активну пропаганду в засобах масової інформації та інші форми роботи, наголосив начальник відділу поліції, далі процвітає шахрайство.

На плечі десятьох слідчих відділу покладено великий обсяг роботи. Адже населення Самбірщини налічує понад сто тисяч чоловік. При такому навантаженні один слідчий за місяць не може впоратися більше, ніж з двома кримінальними провадженнями.

Самбірський районнова поліція Читайте більше тут: http://zik.ua/news/2016/04/15/na_sambirshchyni_na_52_zbilshylasya_kilkist_zvernen_do_novoi_politsii_690784
Переглядів: 492 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: