Головна » 2017 » Травень » 14 » Син Порошенка носить футболку з написом «Russia»
12:42
Син Порошенка носить футболку з написом «Russia»
123456

Президент про скандальну футболку сина: Це був Хеллоуін, вертеп

2467 ПЕРЕГЛЯДІВ
 
0
Неділя, 14 травня 2017, 16:59

Президент Петро Порошенко заявляє, що вже поговорив із сином Михайлом, який вдягнув футболку з російською символікою на Хеллоуін, в якості театралізованого дійства.

"Про футболку. Я дійсно побачив цю фотокартку, я її не бачив раніше. Це фотокартка з private Instagram, вона стосується ночі на Хеллоуін – і це був вертеп", – сказав український лідер на прес-конференції 14 травня.

"Вертепна природа: хтось малювався чортом, хтось одів цю футболку. Там зображені 14-15-річні хлопці, які на Хеллоуін вирішили, що можлива така поведінка. Вони не є політиками", – наголосив Порошенко.

"Я розцінюю – навіть у вертепі, навіть на Хеллоуін – таку поведінку абсолютно неприйнятною. З цього приводу в мене була розмова з моїм 15-річним сином. Я вас запевняю, я знайшов правильні слова для того, щоб він все зрозумів", – заявив президент.

"Я собі уявляю бурю, якби з'явилось фото у такій футболці сина Садового,  чи якогось іншого опозиційного до Рошену політика!" - пише львівський журналіст Андрій Болкун.

"Невже би так само всі мовчали?! - Та розмазали б по стінці! Де обурені пости Голови Верховної Ради України Андрія Парубія, голови обласної ради Олександра Ганущина, народних депутатів від Львівщини, інших ура-патріотів про "недоліки" у вихованні сина?! Мовчать!? Значить підтримують?! Чи бояться?! А чого бояться?! Правда ж понад усе!?"

Журналіст дивується, що мовчить Президент. "Та треба так надавати по сраці, щоб дитятко усвідомило з чиєї землі тато й дідо урожай такий багатий збирають. А якщо все це брехня - то тим більше треба було спростовувати. Бо простий народ остаточно шизіє від такого "патріотизму"...

Переглядів: 490 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 vICTOR   (07.05.2017 16:23) [Материал]
Стою, два тижні тому, на вокзалі – чекаю електричку. Раптом народ почав реготати. Шукаю очима об’єкт реготу. Поміж народом хвацькою ходою йде півтораметровий молодик у балаклаві-масці, із зображенням половини черепа, як у того «хіп-хопа» на фото. Для молодих людей це круто, для старих – смішно. Та сумно те, що для того, аби діти хазяїв українського народу вчилися у престижних вузах за кордоном, їм не приходиться продавати землю, нирку, подаватися у світ на заробітки – вони вже мають все, адже на них працює вся країна. Так тримати і далі! Ось для прикладу: «Леді Ю». Ця бідна церковна миша зуміла пригріти між цицьками купу народу – 18,3%. А лідери-хазяї інших партій поділили між собою вже всіх решту рабів. Їм також непотрібно продавати землю, нирку…, аби вчити дітей. Вони вже продали державу з усіма її бебехами, залишивши народу злидні, тарифи, знецінену національну валюту, захмарні ціни, війну і фанатичну віру в себе. Кожен день грають на сцені Верховної Ради один і той самий спектакль – жертовну любов до народу, де жертвою їхньої любові став сам народ, котрого щоденно заколюють на жертовнику ради своїх статків. Тьху на вашу релігію.

Ім`я *:
Email *:
Код *: