Головна » 2017 » Липень » 13 » Cільський автобан та про " депутатські навігатори"
12:47
Cільський автобан та про " депутатські навігатори"
123456
Ще один документальний додаток в кінці матеріалу
Не дивуйтесь на такий гучний заголовок  публікації. Мова не йде про шоссе Київ- Бориспіль, яке відповідає всім європейським стандартам. І зрозуміло чому: ним користуються чиновники найвищого рівня, закордонні гості. Цю дорогу по-справжньому можна вважати візитною карточкою країни за якістю виконаних робіт, прокладених інженерних комунікацій тощо.

В нашому випадку розповімо про сільське ноу-хау за маршрутом Самбір-Ралівка- Задністря-Бережниця- Кобло- Страшевичі. Ще з советських часів на більшій частині цього відрізку жодного ремонту не проводилось.Автобуси обминають його.

Кмітливі водії повз основної дороги, яка вкрай занедбана, облюбували проїзд по родючій сільськогосподарській ріллі на ділянці між Задністрям і Бережниця.Вже проклали перший паралельний трьохкілометровий   маршрут(на світлині). Місцеві мешканці без гумору нарекли його сільським автобаном.

Щоправда  відкриття обійшлось без народних депутатів по 120 і 125 в.о. Богдана Дубневича і Андрія Лопушанського,виборці яких проживають на цій межі і волею долі користуються  такими "благами".

Електронною поштою нардепів було повідомлено про цю транспортну "новацію".Реакція - нульова.Користуючись законом "Про карикатури"від 24.х.16р.   тутешні водії вирішили назвати  цю дільницю траси іх іменем. Для зручності в якості навігатора виставити дружні шаржі з розшифровкою депутатських посад: Я.Дубневич- голова транспортного комітету ВР, не менш впливовий і нардеп А.Лопушанський- представник Верховної Ради України у ПАРЄ.  Одним словом обидва з президенської фракції БПП.

Тим часом мешканці приміського села Задністря(виборці в.о.№120  Самбірського району Ярослава Дубневича) вирішили запобігти таким радикальним методам і звернутись з письмовою петицією до свого обранця.Сподіваємось , що до них приєднаються симпатики Андрія Лопушанського з в.о.№125  сіл Кобло-Страшевичі Старосамбірського району.

Р.S. Не надіємось, що після депутатського втручання сільський шлях конкуруватиме з дорогою Київ-Бориспіль, але на реакцію очікуємо.Інакше "пахне"-портретними депутатськими навігаторами. Не виключено, що цей "досвід" з Самбірщини знайте поширення у всій державі.Виборці знатимуть, хто і як відстоює і вирішує іхні проблеми.

На додаток долучаємо анонс попередніх публікацій:http://sambirmajdan.at.ua/news/2017-03-06-2054-про те, що автобус не їздить, варту  від "жеребців", курортний заробіток та комісованого кума...;http://sambirmajdan.at.ua/news/2015-12-18-1775 -"штрихи про "писак",непорозуміння з поліціянтами і автобан на ріллі."

Антон Рогач, член НСЖУ, член громадської ради при самбірському міськвиконкомі. Тел. 0963563959 Rogachant@gmail.com , фейсбук Антон Рогач, Skupe: antonrogach.

P.S.P.S. Надаємо електронну адресу народних депутатів Я.Дубневича і А.Лопушанського, куди відправимо цю публікацію. Не виключено, що хтось із наших переглядачів підтримає цю пропозицію.

Ел.пошта:Pushkarenko@rada.gov.ua  -транспортнй комітет ВР України.
Ел. пошта: Lopushanskyi.Andrii@rada.gov.ua
Зрештою міг би допомогти у вирішенні цієї локальної проблеми і колишній помічник народного депутата Я.Дубневича, а нині депутат Львівської обласної ради від Самбірського району,голова постійної комісії облради з питань бюджету, соціально-економічного розвитку Домчак Олег Іванович.
Документальний додаток 






Переглядів: 767 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Kewm   (18.07.2017 20:16) [Материал]
По цьому шляху їздить транспорт нардепа Плотнікова, співвласнів свердловин ставицьких, злочевських з чорним золотом вагою біля 40 тонн. Чому громада дрімає і їм шлях не перекриває за нищення шляху? Пишіть скаргу на них до Ізраїлю може щось вділять для ремонту дороги. Як не мають асфальтової суміші нехай встеляють долярами. Ото буде повна правда.

Ім`я *:
Email *:
Код *: