Головна » 2018 » Січень » 02
Приємна подія відбулась напередодні Нового 2018 року. Перед  будівлею райдержадміністрації прохожі не могли не звернути увагу на дві технічні одиниці: потужний сміттєвоз і автонавантажувач. Ці  білоруські вироби  щойно зійшли з конвейєра на базі колишнього МАЗа. Виявляється може експортувати їх сусідня держава, заробляючи таким чином тверду валюту. 

Сьогодні, 29 грудня, комунальному підприємству Самбірської районної ради представник Львівської ОДА урочисто передав сміттєвоз, який придбали за рахунок коштів, зекономлених на вивезенні сміття з міста Львова, після її передачі з мерії Львова в ОДА. Нагадаємо, що після повного провалу по вивезенню львівського сміття влітку ц.р. з Львова, мерією міста на чолі з Садовим, цю функцію було передано відповідним службам Львівської ОДА з 1 липня 2017р.. Відповідно за період з 01.07.2017 по 20.12.2017 на вивезенні сміття з м. Львова,  вдалося зекономити 48 млн грн, - це відносно сум які на вивезення сміття витрачала міська мерія Львова. Тепер ці зекономлені кошти скеровано містам і громадам, що приймають сміття з м. Львова на реалізацію важливих інвестиційних проектів соціального розвитку.
 Як і годиться ,не обійшлось без традиційного посвяченння.  Поблагословили майбутніх господарів  призентів, щоб їх охороняв Всевишній від різного роду пригод і лиха, окропили  техніку водичкою. Краплини Божої благодаті потрапили і на присутніх урядників цієї установи, які кучно зібрались при вході у приміщення. В церемонії передачі техніки в руки представнику низової партланки ВО "Свобода" взяв участь і посланець з обласного центру. Напутні слова виголосили і регіональні чільники місцевого самоврядування.
Переглядів: 398 | Додав: Oksana | Дата: 02.01.2018 | Коментарі (0)