Головна » 2015 » Листопад » 05
Міністерство молоді і спорту України призначило службове розслідування у зв"язку із проблемою продажу квитків на цей матч, який має відбутись  14 листопада на "Арені-Львів". Характерно, що завершити розслідування передбачається аж 23 листопада ц.р.
Сподіваємось, що вживатимуться всі заходи,аби задовільнити потреби уболівальників і місця на стадіоні не пустували через організаційну неузгодженість.                         

У Федерації футболу України:  квитки на матч збірних України та СловеніЇ

Враховуючи надмірний попит та ажіотаж навколо матчу плей-офф національних збірних команд України та Словенії, що відбудеться 14 листопада о 19:00 на «Арені Львів», вважаємо за необхідне надати детальну інформацію щодо реалізації квитків.

Кількість місць на стадіоні «Арена Львів» - 34 300. Наразі, станом на 5 листопада продано:

Переглядів: 670 | Додав: Oksana | Дата: 05.11.2015 | Коментарі (0)

Говорячи про децентралізацію влади, створення територіальних громад, зміни до конституції, розширення владних повноважень місцевої влади, практично ні слова не говорять про контроль усіх цих процесів на місцях з боку незалежних ЗМІ. В той час як такий контроль практично відсутній.
Serg Bobra журналіст

Коли подивитись на районні газети, то більша частина площі забита "популярними" порадами городнику або різноманітними рецептами здоров'я. Незначна частина газетної площі буде присвячена загальноукраїнській тематиці. Якщо ж говорити про місцеві новини – вони з зрозумілих причин будуть обмежені офіційними повідомленнями районної або сільської влади.

Про доступність Інтернету та інтернет ЗМІ навіть не варто говорити. Але навіть якщо хтось і має доступ до незалежних медіа, то інформація в них також доволі відірвана від реалій. Критичних матеріалів про діяльність місцевої влади обмаль.

В той час, як про діяльність влади у Львові, діяльність ЛМР, ЛОДА, ЛОР та численних департаментів журналісти, чиї редакції фізично розташовані в обласному центрі, намагаються писати проводячи хоч якусь журналістську роботу, то про діяльність сільських та районних рад пишуть переважно з офіційних повідомлень прес-служб.

Переглядів: 589 | Додав: Oksana | Дата: 05.11.2015 | Коментарі (0)

Біля восьми місяців не працювало це підприємство. Новий сезон розпочали з встановленням сучасної виробничої лінії. Окрім традиційного продукту спирту, буде освоєно випуск концентрату для омивачів.

36 виробницників матимуть постійне місце праці. Як стало відомо середня заробітна плата складатиме 3500гривень.


Переглядів: 615 | Додав: Oksana | Дата: 05.11.2015 | Коментарі (2)