Головна » 2015 » Листопад » 24 » Хто претендує на голову Самбірської райдержадміністрації- зголосіться!
14:27
Хто претендує на голову Самбірської райдержадміністрації- зголосіться!
123456

Цього тижня Синютка оголосить конкурс на голів чотирьох РДА Львівщини

Голова Львівської ОДА Олег Синютка підписав розпорядження про попередній відбір кандидатів на посади голів райдержадміністрацій за допомогою конкурсних комісій.

Олег Синютка. Фото: Микола Тис/ZIK
Олег Синютка. Фото: Микола Тис/ZIK

Як повідомив Синютка сьогодні на перс-конференції, до конкурсних комісій ввійдуть моральні авторитети, а також успішні люди в окремих галузях. Зокрема, за його словами, свою згоду долучитися до цього проекту вже надали представники «Європейської бізнес-асоціації», ІТ-кластеру, Українського католицького університету та ін.

Синютка також повідомив, що цього тижня буде оголошений конкурс на заміщення поcад чотирьох голів РДА – Сокальської, де зараз крісло керівника вакантне, Мостиської і Самбірської, де голови адміністрацій переходять на роботу в раду, а також Бродівської, де голова теж хоче перейти на іншу роботу.

За словами Синютки, після того, як кандидати пройдуть тестування, конкурсна комісія проведе з ними співбесіди і буде рекомендувати два-три кандидати на розгляд Президента.

«У січні в дію вступає нова структура ЛОДА, і ми перенесемо цю практику і на призначення керівників департаментів і управлінь», – додав очільник області.

Джерело: ЗІК

 

Переглядів: 972 | Додав: Oksana | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 131 2 »
13 wlad   (29.11.2015 18:44) [Материал]
Ой на Украіні весело жити .Вже б скоріше до европи ,тут треба працювати а немае часу обсуждати один одного.Цікаво думали що щось зміниться після виборів в Ралівці ,але оказуеться що ще гірше ніж було .Всі знали хто такий Бучко і як він засидіася що нічого неробив .А тепер по всіх коментарях читаю що керуе Міхась ,Петрусь ,Тарась ,Галюсе ,Андрійцьо,Егорко .То мені прийдеться ще пять років сидіти в Португаліі .Тут хоча життя в роботі ,а в моій Ралівці де я народилася тільки смороду Невже гемае гідних і розумних людей щоб був принаймі якись господар .Невже ще ненавчилися і ненадивилися як люди живуть в Европі .До Кардаш і Сидорик ви ще ненакралися за кордоном .Схаменіться .Начніть працювати чесно .

12 сюма   (29.11.2015 18:31) [Материал]
До Антона Рогача Ви правильно описуете всі коментарі .Але домовтеся з Оксаною щоб вона невитирала ваших дописів .Всі знають хто такий Герман Петро ,вже би він женився і немутив води в Ралівці А то сам життя немае і других мучить.Але говорять люди що ті люди коли співають вони неможуть жити статевим життям .Але що заради грошей і маетків незробиш 'Батьки Петра також нажилися на чужих бідах :мама розводила старих людей на пенсіях ,а батько нажтвся разом з Білаком на паводку .Понабудовували вілів на кожнім куті і розводять щурів

11 мусій   (29.11.2015 11:37) [Материал]
Шановні де подівся Михайло Павлючик ,щось невидно його ніде ,ходжу по райраді спокій якби вмер Павлючик ,але нечути було щоб дзвони дзвонили .

10 Ніна   (28.11.2015 19:30) [Материал]
та що ви всьо про Ралівку там е сильний координатор така Ганна С... вона відмазае всьо і все .всі пишуть за ралівку а нагірне що ,ганька підкинь щось в нагірне і тут щось вкрадете .поговори щось з головою що тут тоже масне місце і люди нічого небудуть знати .хочемо спитати Ганьки С..ти що так засиділася довго в сільській раді ,що найшла грибне місце ,Бучка зіла а тепер коло молодого дурного голови хочеш нажитися .Я тебе ще памятаю з Кру як ти там мала гарний апетит ,шо ти там витворяла ,добра ти су ..а .

9 газаман   (28.11.2015 19:15) [Материал]
до теплого : непутайте (сидорик з сидоричкою галинкою )Кардаші і Сидорички показали що вони можуть в Ралівці .Зробили з Андрейком передачу в сільській раді ,що аж бучко дав кардашу жовту картку ,а сидоричку поставив на облік в сільську раду і зобовязав нового голову контролювати іі кожний крок від страшного апетиту .А Тарас вже зрозумів що мусить працювати гідно ,надіі на Макаревич - Завійського, Кімак ,Домчак - Дубневич ноль ,вони носа пхати небудуть до цього корита хоть і справи незавершені по ралівці . А на таких як Герман покладатися небуде ніхто ,йому лишилося тільки співати ,Павлючик зрозумів що це не 2004 роки ,коли крав і текло бородою ,люди передавали на революцію з Іспанніі і різних держав гроші і все зупинялося в його кишені .Андрейку прийдеться гарно помити руки щоб щось неприлипло до його рук ,надіі в нього ноль на когось .А деяким новоспеченим депутатам тільки залишилося гарно лизати дупи за гарні оцінки в школі для своеі малечі .Добра в Ралівці невидать .

8 Теплий   (28.11.2015 10:56) [Материал]
Виходить всі біди в Радловичах через Кардаша і Сидорика? Якби не вони бичкам-сучкам лезали би задницю ще двайцять років. Рабів до раю не пущають.

7 газаман   (27.11.2015 20:42) [Материал]
доповнюю до 6 коментаря це С...(Сидорик Галина) і К... це (Кардаш Андрій .) а Пані Оксані просьба не підтирати коментарів .Про них гудить цілий район .Якщо я стою на базарі торгую і тут можна все почути .і також читають люди в засобах масовоі і інформаціі .

6 Газаман   (27.11.2015 13:23) [Материал]
Та там в Ралівці що варта депутатка С... ,я начиталася інормаціі в групі Самбір і ВК що вона свою рідну маму забила ,то тепер я знаю що вона може .Тоже розказували що вона десь була за кордоном і добре собі дала жизні ,а тепер під час виборів думала що ляже під Домчака .Але підсунулася під Павлючика .Ганьба шо таке чудо в селі живе .Та розказують що вона недае ради з грішми понабирала кредитів і несплачуе .Поназичала в Стефки У..грошей і розвела іі невіддае .А тепер шукае котрий скорше вилізе на неі .А може новий голова поведеться на неі .когось Гальця зачаруе .там і К... нераз бавився .

5 остапович   (27.11.2015 13:10) [Материал]
тут все зрозуміло .Домчак голова бюджетноі комісіі ,Петька Герман тоже в бюджетній комісіі ,і Петька дуже красень по кошторисах .Одним словом що хочуть Ралівку розвести і бути пухнастими що вони в ралівці гарно працюють .Ралівчани вже несплять будуть гарно рахувати кожну витрачену копійку .Навіть в любому випадку з іхніми планами що ім здаеться що вони мають гарного кришака Ставка і задача посталена по Ралівці буде ім нейздіснена .так як здаеться ім що поодинокі люди йдуть на різний поводок ,так небуде ..

4 василь   (26.11.2015 13:07) [Материал]
Гуцул і Тарас :трошки невміе розставляти кадри .няй би було так .Бучка поставити начальником жеку жи би си міг доробити в тих квартирах ремонти що накрав в качмара .Кардаш тоже юж знае як тосе робит він обревізував сільську раду і хтів би за то шось мати десь якись фалат землі .А міхайло павлючик пасувало му би посаду в сральраді обліковцьом ,вміе юж рахувати навчивсе юж на людях і лемках красти .а тепер шось би му таке би до рук прилипало ,михась ітак немие рук все си дамат шо му шось вержут .Я раз сидів коло нього на районні сесіі від Міхасе так смерділо шом думав шото щур здох .він нетільки рук немие ,він се зовсім немие ,тому подивітьсе на нього як його вбложило цілого людсьом кривдом .невсе то добре що прилипае .то се називае людська кривда

1-10 11-13
Ім`я *:
Email *:
Код *: