Головна » 2015 » Жовтень » 25
Тривалий час на теренах Ралівської сільської ради урядував  Володимир Бучко.Користуючись ситуацією за часи незалежності вміло догоджає місцевій еліті, тішив обіцянками простий люд.На районному щаблі міг "загіпнозувати" різного роду прожекторами  чиновницьку знать.

Домігся  "даху" в час розтринькування коштів повені в 2008 році.Зато не забув обділити прокурорських наглядачів земельною ділянкою під будову  в центрі села біля 0,50га. Головному фінінспектору району віддячив  посадою зав. фельдшерсько-акушерським пунктом для дочки з переспективою отримання безкоштовного житла в державному приміщенні в с.Задністря.

На користь жінки зумів приватизувати приміщення майстерні навпроти школи в Ралівці, колишню побутмайстерню  дістав у спадок син, як спадкоємець колективного колгоспного майна. Хоч відомо, що це було приміщення школи, де  Бучко старший  ходив до школи.


Хто позолотив ручки від продажу за копійки колишнього Торгового комплексу геологів в с. Ралівці можна лишень здогадуватись.

Переспективні ділянки для громадського і індивідуального будівництва в зоні інженерних комунальних мереж переводились в земельні паї для ведення індивідуального сільського господарства, аби догодити майбутнім виборцям.

На це закривали очі і районні владоможці, іноді сприяли у такому безладі.
Переглядів: 1506 | Додав: Oksana | Дата: 25.10.2015 | Коментарі (24)