Головна » 2015 » Жовтень » 28
Мова йде не про дитячі атрибути, які перед виборами були встановлені на ратушному майдані "попереднікамі". Часу для розгойдування обмаль, інакше можна залишитись за бортом.Випробувальний термін обмежений- два роки. Уже з перших днів має бути  результат.На такий підхід націлені  для об"єднання  зусилля у вирішенні нагальних питань дня.

Стрижень  складуть депутати політичних партій "Волі" та "Солідарність". Але цих штиків всього 13. Отже ,треба шукати порозуміння серед решти семи політсил.Сподіваємось цієї мети  досягнуть швидко, без зволікань.

Відчуваємо з якою проблемою зустрінуться  , аби до кінця і по справедливості розв"язати питання виділення земельних ділянок учасникам АТО та членам їх сімей, які потерпіли внаслідок бойових дій. Тут  не завадило б покладатись  на досвід міського депутата Івана Деньковича, який при добрій волі довів би цю важливу справу до логічного завершення.Звичайно ,теперішній склад депутатів зобов"язаний внести  свою корекцію.

На наш погляд не слід шарахатись у зміні кадрів підприємств, які забезпечують життєдіяльність городян. Йдеться перш за все про комунальну службу, службу водопостачання тощо. В цей  перехідний період вони мають мобілізувати сили і таким чином продемонструвати професійну здатність керувати колективом без страху про подальшу долю.
Переглядів: 910 | Додав: Oksana | Дата: 28.10.2015 | Коментарі (3)